Μπάσκετ

«Σαρώνει» ο Καλάθης: Πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού για MVP!

Ο Νικ κατέχει από νωρίς τα πρωτεία στις προτιμήσεις του κοινού. Δείτε τα πρώτα αποτελέσματα της ψηφοφορίας της Euroleague για τον MVP.

Εδώ και δύο ημέρες «τρέχει» η ψηφοφορία για την ανάδειξη του MVP και της καλύτερης πεντάδας της φετινής Euroleague, μια διαδικασία η οποία θα ολοκληρωθεί στις αρχές Μαΐου.

Τα πρώτα δείγματα της LIVE ψηφοφορίας, όπως παρουσιάζονται από την Euroleague φέρνουν τον Καλάθη στην πρώτη θέση της κούρσας για τον τίτλο του MVP! Ο Νικ έχει συγκεντρώσει ως τώρα το 12.32% των ψήφων, με τον Ντόνσιτς της Ρεάλ Μαδρίτης να έρχεται δεύτερος με 8.23%, τον Βέσελι της Φενέρ στην τρίτη θέση με 7.61%, τον Τζέιμς Γκιστ στην τέταρτη θέση με 7.02% και πέμπτο τον Σενγκέλια με 5.08%.

Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι: Πρίντεζης, Ντε Κολό, Σλούκας, Ντατόμε και Σίνγκλετον με 4%, ενώ στην 11η θέση είναι ο Τζέιμς με 3%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ψήφος του κοινού θα διαμορφώσει κατά 25% το αποτέλεσμα για τον MVP, καθώς το υπόλοιπο ποσοστό θα κριθεί από τα MME και φυσικά την πορεία των συλλόγων μέχρι το Final-4 ή και την κούπα.

Πάντως, ο Νικ φαίνεται να έχει μεγάλο «ρεύμα» μέχρι στιγμής, αν και είναι πολύ νωρίς, καθώς η διαδικασία της ψηφοφορίας θα τρέξει για περίπου έναν μήνα ακόμη…

Όσοι δεν έχετε ψηφίσει, μπορείτε να το κάνετε πατώντας ΕΔΩ

Exit mobile version