Μπορεί ο Θέμης Αλαφούζος να αναζητά αγοραστή για την «Καθημερινή», προκειμένου να απεμπλακεί από τα media… Αντίθετα ο Γιάννης Αλαφούζος ακούγεται ότι αναζητά επενδυτή, όχι για να αποχωρήσει από τον ΣΚΑΙ, αλλά για να τον ενισχύσει!

Αν και είναι γνωστό ότι ο επιχειρηματίας δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, το αντίθετο μάλιστα ισχυρίζονται οι γνωρίζοντες…

Ωστόσο, θα επιθυμούσε να μοιραστεί με κάποιον επενδυτή τη νέα εποχή για τον ΣΚΑΙ που θα τη σηματοδοτήσει η παραπέρα ανάπτυξη στο πρόγραμμα του και θα είναι ορατή από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό το όνομα που έχει ακουστεί έντονα είναι του Βαγγέλη Μαρινάκη. Συγκεκριμένα λέγεται ότι έχουν γίνει συζητήσεις για την επιστροφή του εφοπλιστή στο μετοχικό σχήμα του ΣΚΑΙ… Χωρίς κανείς όμως να γνωρίζει με βεβαιότητα την εξέλιξη αυτών των συζητήσεων…

Ενώ την ίδια ώρα, άλλες πηγές ισχυρίζονται οτι υπάρχει ήδη συμφωνία και συνεργασία Αλαφούζου – Μαρινάκη η οποία είναι προφορική και θα παραμείνει έτσι… Αφου επιθυμία και των δυο είναι να μην αποτυπωθεί νομικά.

ΠΗΓΗ: enimerosi24.gr