Ο Γάλλος, αρχικά, τόνισε: «Κάναμε πολλές ευκαιρίες. θα μπορούσαμε κι άλλα γκολ. Είμαστε μια ομάδα με σούπερ παιδιά! Τα προβλήματα δεν είναι κάτι νέο. Φωνάξαμε παρών σήμερα και κοιτάμε να κάνουμε το καλύτερο. Ο σκοπό μας είναι η πέμπτη θέση. Μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί και νωρίτερα. Εδώ και δέκα ημέρες, προσπαθούσα να συνέλθω από τον τραυματισμό μου. Πλέον είμαι καλά και 100% έτοιμος. Να κάνουμε το παν για την πέμπτη θέση όπως ξανά είπα.

 Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αποχή: Όλοι μαζί αποφασίσαμε την αποχή. Παραμένουμε όμως όλοι ενωμένοι. Έπρεπε κάτι να γίνει. Σήμερα είδαμε πως είμαστε δεμένοι και ενωμένοι και μάχεται για τον ιστορικό αυτό σύλλογο και τους φιλάθλους. Όταν μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο κοιτάζουμε μόνο τη δουλειά μας. Ζητήσαμε κάποια πράγματα, θέλω να πιστεύω πως κάτι θα γίνει.

Έχω εμπιστοσύνη και είμαι αισιόδοξος, ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος και πιστεύω πως δεν θα αφεθεί έτσι. Κάποιος θα αναλάβει τον Παναθηναϊκό. Βγάζω το καπέλο σε όλους, υπαλλήλους, συμπαίκτες, προπονητικό τιμ, όλους όσους πλαισιώνουν την ομάδα, κάνουν το παν για να στέκεται όρθιος ο Παναθηναϊκός».

Ενότητες