ΚΛΕΙΣΙΜΟ
SUPER LEAGUE K-15

Πρωταθλητής Ελλάδος στην Κ-15 ο Παναθηναϊκός!

«Πράσινο» το πρωτάθλημα στην Κ-15 με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί του ΠΑΟΚ με 5-4 στα πέναλτι, στον τελικό του πρωταθλήματος που διεξήχθη στη Λαμία.

Πρωταθλητής Ελλάδος στην Κ-15 ο Παναθηναϊκός!

Μεγάλη επιτυχία για την Κ-15 του Παναθηναϊκού, η οποία επικράτησε του ΠΑΟΚ με 5-4 στη διαδικασία των πέναλτι, στον τελικό του πρωταθλήματος που διεξήχθη στη Λαμία (0-0 κανονική διάρκεια), κατακτώντας το πρωτάθλημα Ελλάδος στην αντίστοιχη κατηγορία του πρωταθλήματος υποδομών της Super League.

Στην κανονική διάρκεια, οι «πράσινοι» είχαν τις ευκαιρίες τους ώστε να τελειώσουν το ματς, ωστόσο το 0-0 διατηρήθηκε ως το τέλος, με τη διαδικασία να πηγαίνει στα πέναλτι. Εκεί, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ήταν πιο ψύχραιμοι, σημάδεψαν σωστά και επικράτησαν με 5-4, τελειώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν!

Οι ποδοσφαιριστές του Θωμά Μαυρουδή πανηγύρισαν έξαλλα την επιτυχία τους, έχοντας στο πλευρό τους τον διευθυντή των πράσινων ακαδημιών, Τάκη Φύσσα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 32.437 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.