Μία άλλη διάσταση στην υπόθεση που αφορά την επιστολή του Γιάννη Αλαφούζου, η οποία έκανε λόγο για αποδοχή της πρότασης Πιενγκμπονσάντ, έφερε η πλευρά του Ταϋλανδού επιχειρηματία, Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ.

Από την πλευρά του εκπροσώπου της Pan Asia διαρρέεται ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται από τον Γιάννη Αλαφούζο, χαρακτηρίζοντας ως επικοινωνιακό τρικ την εν λόγω κίνηση του Mr ΣΚΑΪ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, φέρεται ότι είναι αποφασισμένος για νέα ΑΜΚ ύψους 27 εκατ. ευρώ, ώστε να δείξει ότι είναι στις άμεσες προθέσεις του η παράδοση των μετοχών της ΠΑΕ και παράλληλα να δει εάν υπάρχει βάση στην πρόταση του Ταϋλανδού εκπροσώπου της Pan Asia.

Aπό την πλευρά του, ο Γιάννης Αλαφούζος μπορεί να ξεκαθάρισε ότι αποδέχεται τους όρους για την αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ, ωστόσο, όπως προκύπτει από την πλευρά του Πιενγκμποσάντ, δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, κάτι που φάνηκε από τον χαρακτηρισμό των κινήσεων Αλαφούζου ως επικοινωνιακό τρικ.

Όπως όλα δείχνουν, υπάρχει ενδεχόμενο επίσημης τοποθέτησης από την πλευρά του Πιενγκμπονσάντ στο άμεσο μέλλον, πιθανότατα εντός τριημέρου, αλλά και μετάβασής του στην Αθήνα μέχρι την Τετάρτη, σε μια προσπάθεια να ξεκαθαριστεί η υπόθεση.