ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πιεμπονγκσάντ: “Να πληρώσει μέρος των χρεών ο Αλαφούζος – Ολα θα πάνε καλά”

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας αναφέρεται στην πρότασή του για τον Παναθηναϊκό, τη διαφωνία στο θέμα της αποπληρωμής των χρεών, ενώ εκφράζει την αισιοδοξία του για θετική έκβαση στην υπόθεση.

Πιεμπονγκσάντ:

Ο Ταϊλανδός είπε στο «Πρώτο Θέμα»:

«Καταλαβαίνω την αγωνία και την ανησυχία του κόσμου, ωστόσο θα μου επιτρέψετε να μην τους πω οτιδήποτε αυτή τη στιγμή γιατί θέλω να είμαι τυπικός. Σήμερα που μιλάμε δεν έχω κανέναν θεσμικό ρόλο στην ομάδα και, όπως εγώ θέλω από τους εμπλεκόμενους να σέβονται το πρωτόκολλο, το ίδιο θα κάνω και εγώ» και πρόσθεσε:

«Η προσφορά μας είναι συγκεκριμένη και ξεκάθαρη. Δεν ζητάμε από τον κ. Αλαφούζο να πληρώσει όλα τα χρέη, αλλά σίγουρα θα πρέπει να καλύψει μέρος αυτών και κυρίως δεν θέλουμε να βρεθούμε προ εκπλήξεως στο μέλλον. Έχουμε τα στοιχεία του οικονομικού ελέγχου, ωστόσο θέλουμε να είμαστε προσεκτικοί και συνεχίζουμε να τα εξετάζουμε.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.489 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι συνεργάτες μου είναι πολύ θετικοί από την πρώτη στιγμή και εγώ πιστεύω πως όλα θα εξελιχθούν πολύ καλά. Το ποδόσφαιρο είναι μια βιομηχανία που διαρκώς αναπτύσσεται και πάντα υπάρχουν νέες προοπτικές, όπως και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού που είναι ένα πολύ δυνατό brand name».

Από την πλευρά του ο Βίκτωρας Ρέστης, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Πιεμπονσγκσάντ τόνισε: «Είμαστε όντως καλοί φίλοι με τον Πάιρο, αλλά δεν έχω καμία σχέση ή πρόθεση να επενδύσω στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.