Ποδόσφαιρο

Μάρκους Μπεργκ x3 και… πράσινο πάρτι στο ΟΑΚΑ! (vid)

Μια ημέρα σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια, ο Παναθηναϊκός στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος χάρη στο... τριπλό show του Μάρκους Μπεργκ.

To OAKΑ «στολίστηκε» για το μεγάλο ραντεβού και 20.000 φίλοι του Παναθηναϊκού έπιασαν θέσεις στην εξέδρα για να παρακολουθήσουν την προσπάθεια της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου, η οποία στο δεύτερο μισό της σεζόν 2013-14 έπαιζε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, φτάνοντας δίκαια έως το τέλος της διαδρομής στο Κύπελλο.

Ο Σουηδός killer του Παναθηναϊκού είδε την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και δεν ήθελε με τίποτα να αφήσει τον ΠΑΟΚ να του χαλάσει το πάρτι. Αντιθέτως, έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να ανάψει περισσότερο το κέφι. Και ο μπαγάσας, τα κατάφερε!

Σε μια μαγική βραδιά, για την ομάδα, τους οπαδούς και φυσικά τον Μπεργκ, ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 4-1 τον ΠΑΟΚ και στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος για τη σεζόν 2013-14, κατακτώντας τον τελευταίο -χρονικά- τίτλο του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Την ημέρα που ο Μπεργκ «χτύπησε» τρεις φορές και έδωσε απλόχερα την κούπα στην ομάδα του, το ημερολόγιο έγραφε 26 Απριλίου 2014…

https://www.youtube.com/watch?v=XmP5WCwcWS8

Exit mobile version