ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πασκουάλ: «Ο Παναθηναϊκός υπάρχει χάρη στον Γιαννακόπουλο, δεν μπλοφάρει για την Euroleague»

Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον πόλεμο που δέχεται ο Παναθηναϊκός από την Ευρωλίγκα μίλησε ο Τσάβι Πασκουάλ.

Πασκουάλ: «Ο Παναθηναϊκός υπάρχει χάρη στον Γιαννακόπουλο, δεν μπλοφάρει για την Euroleague»

«Είναι ο ιδιοκτήτης και μαζί με την οικογένειά του έχουν διατηρήσει αυτή την ομάδα στο πιο υψηλό επίπεδο, βάζοντας λεφτά από την τσέπη τους. Ο Παναθηναϊκός υπάρχει χάρη στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την οικογένεια του. Δεν μπορείς να εκτιμήσεις τις αποφάσεις του αν δεν μπορείς να κατανοήσεις τα κίνητρά του.

Aν είσαι κοντά του, μπορείς να καταλάβεις τους λόγους που ενεργεί έτσι. Δεν μπλοφάρει! Αν ισχυρίζεται ότι θα ακολουθήσει τον δικό του τρόπο, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, είναι 100% σίγουρο», ήταν τα λόγια του Πασκουάλ στη Movistar.

Δείτε τα λόγια του

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.