ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Συναγερμός στην Τουρκία! Συνέλαβαν σκληρό τζιχαντιστή λίγο πριν περάσει στην Ελλάδα με βάρκα!

Πρώτη είδηση στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης η σύλληψη ενός ηγετικού στελέχους του Ισλαμικού Κράτους! - Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας συνελήφθη στην Σμύρνη λίγο πριν επιβιβαστεί σε βάρκα για την Ελλάδα.

Συναγερμός στην Τουρκία! Συνέλαβαν σκληρό τζιχαντιστή λίγο πριν περάσει στην Ελλάδα με βάρκα!

ια ακόμη υπόθεση που αποδεικνύει πόσο εύθραυστη είναι η σχέση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Που αποδεικνύει πόσο εύκολο είναι να δημιουργηθεί φωτιά από μία… σπίθα. Μια σύλληψη στην Τουρκία κυριαρχεί στα ΜΜΕ της γείτονος, τα οποία εμπλέκουν και την χώρα μας.

 Τις πληροφορίες μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν και τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ένα ηγετικό στέλεχος του Ισλαμικού Κράτους συνελήφθη απόψε, Παρασκευή 27.04.2018, στην Σμύρνη.

Πώς εμπλέκεται η Ελλάδα; Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η σύλληψη έγινε ενώ ο άνδρας ετοιμάζονταν να επιβιβαστεί σε βάρκα με προορισμό την χώρα μας!

Το τουρκικό τηλεοπτική δίκτυο NTV ήταν αυτό που μετέδωσε πρώτο την είδηση. Αναφέρει πως οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, σε συνεργασία με την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία της χώρας, συνέλαβαν αυτόν τον άνδρα.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.334 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μέχρι στιγμής, τα τουρκικά ΜΜΕ δίνουν στην δημοσιότητα μόνο τα αρχικά του ονόματός του. Τα οποία είναι ΚΕΧ. Ο ίδιος είναι υπεύθυνος μιας συγκεκριμένης περιοχής που ελέγχει το ISIS στην Συρία αλλά και στενός συνεργάτης του ηγέτη των τζιχαντιστών, Άμπου Μπακρ αλ Μπαγκντάντι

Πηγή: newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.