Ο τεχνικός της Κ-20 του τριφυλλιού μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Fair Play» για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό αλλά και τις ακαδημίες του συλλόγου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φραντζέσκου:

Για τον Παναθηναϊκό: «Πρέπει να καταλάβουν όλοι στον Παναθηναϊκό ότι θα πορευθούν με αυτή την κατάσταση και να κοιτάξουν το καλύτερο για το σύλλογο. Αν η κατάσταση δεν ξεκινήσει από την αρχή, είτε με νέο μεγαλομέτοχο είτε με τη νυν διοίκηση, δεν ξέρω τι λύση μπορεί να βρεθεί».

Για την Κ20 του Παναθηναϊκού: «Έγινε ένα πολύ καλό ματς, ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα και αυτό γίνεται επειδή δεν έχει «διαρροές» προς την πρώτη ομάδα. Εμείς από τον Οκτώβριο και μετά αναγκαστήκαμε να έχουμε 6-7 παιδιά στην πρώτη ομάδα και να έρχονται σε μας μόνο για τα παιχνίδια. Παρ’ όλα αυτά ανταποκριθήκαμε. Ήμασταν οι δύο ομάδες που έπαιξαν το πιο καλό ποδόσφαιρο. Εμείς ανεβάζουμε παιδιά από τα κατώτερα ηλικιακά τμήματα».

Για τις προσωπικές του βλέψεις στην προπονητική: «Δεν ξέρω καν την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού. Φυσικά και θέλω ό,τι καλύτερο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις την ημέρα που θα ξημερώσει. Είναι σημαντικό να σε εμπιστεύονται. Δε φτάνεις στην κορυφή απότομα κι εγώ δεν έχω τέτοιες βλέψεις».