Μπάσκετ

Παίρνει αποφάσεις ο Πασκουάλ: Ένας απ’ τους δύο ή… κανένας

Η καταληκτική ημερομηνία για το ρόστερ και η τελική επιλογή του Καταλανού.

Ο Καταλανός τεχνικός έχει μπροστά του λίγες ημέρες, μέχρι την Τρίτη (15/5) ώστε να «σφραγίσει» την εξάδα των ξένων που θα ακολουθήσουν την προσπάθεια του Παναθηναϊκού για τη διατήρηση των σκήπτρων του στην Basket League. Οι κανονισμοί έδωσαν την ευχέρεια στον Πασκουάλ στο να κάνει τρεις αλλαγές, με τον κόουτς του τριφυλλιού να έχει χρησιμοποιήσει ήδη τις δύο, περνώντας τον Λοτζέσκι στη θέση του Γκάμπριελ και τον Μάικ Τζέιμς στη θέση του Μάρκους Ντένμον.

Πλέον, αυτό που μένει να φανεί είναι το εάν θα πάρει απόφαση να κάνει και τρίτη αλλαγή μέχρι τη λήξη της προθεσμίας την Τρίτη, ή θα αφήσει την εξάδα ως έχει μετά την αντικατάσταση του Μάρκους Ντένμον. Αυτή τη στιγμή, εκτός ρόστερ για τα πλέι οφ βρίσκονται οι Γκάμπριελ, Πέιν και Ντένμον, με τον Πασκουάλ να έχει την ευχέρεια να επιλέξει έναν εκ των δύο ψηλών (Γκάμπριελ – Πέιν) καθώς όπως φαίνεται οι θέσεις των κοντών έκλεισαν με την αλλαγή του Ντένμον.

Φαίνεται ότι περισσότερες πιθανότητες για είσοδο στην εξάδα έχει ο Γκάμπριελ, αν φυσικά αποφασίσει ο Πασκουάλ να χρησιμοποιήσει την τρίτη αλλαγή του. Οπότε στο διάστημα που απομένει μέχρι την Τρίτη θα φανεί εάν ο Πασκουάλ επιλέξει έναν εκ των δύο, ή και κανέναν, ώστε να πορευθεί με τους έξι υπάρχοντες ξένους: Λεκαβίτσιους, Τζέιμς, Λοτζέσκι, Ρίβερς, Γκιστ, Σίνγκλετον.

Exit mobile version