Ο Τζόρντι Μπερτομέου έκανε εκ νέου δηλώσεις για το ζήτημα που έχει προκύψει με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο όσα είπε το Σάββατο δεν διέφεραν πολύ με αυτά που τόνισε ανήμερα του τελικού της Euroleague, στο πρωινό briefing με τους δημοσιογράφους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μπερτομέου:

«Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα της Euroleague και δεν θέλουμε να κόψουμε την επικοινωνία μαζί του, ούτε επιθυμούμε να φύγει ο Παναθηναϊκός από τη Euroleague. Έχουμε θέματα με ένα άτομο κι όχι με το κλαμπ. Ο κ.Γιαννακόπουλος έχει συμπεριφορά που δεν μπορεί να είναι αποδεκτή από οποιαδήποτε αθλητική κοινωνία. Ο Παναθηναϊκός όμως είναι μέλος μας και όποιο μέλος ζητήσει να μιλήσουμε, είμαι εδώ για να το κάνω»

«Ως εταιρεία δεν πρέπει να κάνουμε δημόσιο διάλογο. Όλα τα στοιχεία τα δίνουμε αναλυτικά στους μετόχους σε κάθε γενική συνέλευση και φυσικά είναι πάντα στη διάθεσή τουςΤο κλαμπ και ο Παναθηναϊκός να σέβονται τους κανονισμούς που οι ίδιοι συναποφάσισαν και όρισαν για όλους. Έχουμε κανονισμούς για τους παίκτες, τους προπονητές, το μάρκετινγκ, για τα κλαμπ. Πρέπει η συμπεριφορά όλων να είναι εναρμονισμένη με τους κανονισμούς. Να σέβονται τους κανονισμούς, να σέβονται τους άλλους».