ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε επαφές με τον ΠΑΟΚ για Κάτσε

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μιλούν ξανά με τον ΠΑΟΚ για τον Έργκους Κάτσε και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σύντομα.

Σε επαφές με τον ΠΑΟΚ για Κάτσε

Οι “πράσινοι” προσπαθούν να αποκτήσουν ξανά τον νεαρό χαφ, με τον οποίο μάλιστα ο Γιώργος Δώνης, που είναι το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, έχει καλές σχέσεις.

Πρέπει να τονιστεί ότι ακόμα ο περιορισμός μεταγραφών δεν είναι σε ισχύ και το “τριφύλλι” έχει ακόμα περιθώριο για τις επόμενες 10 μέρες να κινηθεί για να αποκτήσει ποδοσφαιριστές που θέλει.

Ο Κάτσε θέλει να έχει χρόνο συμμετοχής, στον δικέφαλο του βορρά δεν τον υπολογίζουν και το σενάριο να φορέσει ξανά την πράσινη φανέλα ο Κάτσε είναι πιθανό, όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM. Οι επαφές θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες θα έχουμε τις οριστικές εξελίξεις στο θέμα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 35.843 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.