ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένει τον Παναθηναϊκό ο Δώνης – Καθυστερούν οι πράσινοι

Ο Ελληνας προπονητής δεν έχει καμία ενόχληση από τον Παναθηναϊκό μετά την τελευταία συζήτηση με τον Νίκο Νταμπίζα και περιμένει την απόφαση του «τριφυλλιού»

Οι μέρες περνούν, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει χωρίς χρηματοδότη, αλλά και χωρίς προπονητή. Επί της ουσίας χωρίς σχεδιασμό, καθώς μόνο ο Νίκος Νταμπίζας έχει προσληφθεί και προσπαθεί από τη θέση του τεχνικού διευθυντή να δει την επόμενη μέρα, μέσα σε ένα κλίμα αβεβαιότητας και χωρίς κανείς να ξέρει ποια θα είναι η επόμενη μέρα στην ΠΑΕ.

Στην πρόσφατη συνάντηση που είχε ο Νταμπίζας με τον Γιώργο Δώνη, έγινε συζήτηση για διετή συνεργασία και, όπως σας είχαμε γράψει, απομένει η έγκριση του Γιάννη Αλαφούζου. Μέχρι και σήμερα δεν υπήρξε η παραμικρή πρόοδος στο όλο θέμα. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ βρίσκεται στο εξωτερικό και ο Δώνης περιμένει να ειδοποιηθεί για το τι μέλλει γενέσθαι.

Ο Ελληνας προπονητής βρίσκεται στη Λάρισα και δεν έχει δεχθεί κλήση στο τηλέφωνό του από τον Νταμπίζα. Ο ίδιος περιμένει και παράλληλα εξετάζει προτάσεις από το εξωτερικό. Αν, μάλιστα, μέχρι το Σαββατοκύριακο δεν έχει δεχθεί τηλεφώνημα από το τριφύλλι, τότε θα κλείσει αλλού. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας περιμένει την απόφαση Αλαφούζου για να ενημερώσει τον Δώνη. Η καθυστέρηση, πάντως, είναι σίγουρο ότι μόνο καλό δεν κάνει στον Παναθηναϊκό που πρέπει να τρέξει πολλά θέματα για τη νέα χρονιά…

Exit mobile version