ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!

Προκήρυξη Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου 20 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Η προκήρυξη Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 20 εκατ. ευρώ γνωστοποιήθηκε στα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και πλέον ανοίγει ο δρόμος στην Pan Asia.

Με σχετική πρόσκληση στα μέλη του Δ.Σ της ΠΑΕ ,ο πρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου ενημέρωσε σχετικά με την επικείμενη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, ύψους 20 εκατ. ευρώ.

Προφανώς η κίνηση αυτή έχει άμεση σχέση με την αναμενόμενη αλλαγή σκυτάλης στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και το τελικό στάδιο της ολοκλήρωσης του deal αναμεσα σε Αλαφούζου και Παϊρότζ.

Οι προσκλήσεις στα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ήταν δύο, πρώτα από όλα για Δ.Σ. (στις 2:30 μ.μ.) και στη συνεχεία για έκτακτη Γ.Σ. (στις 3 μ.μ.). Για το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το θέμα ημερήσιας διάταξης αφορά στην (προηγούμενη) Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 7.000.000 ευρώ που είχε προκηρυχθεί στις 8 Μαρτίου.\

Ακριβώς μετά από αυτό θα γίνει συνέλευση με κύριο θέμα την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου μέχρι του ποσού των 20.000.000 ευρώ, με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων μετοχών αξίας 0.30 ευρώ, καθώς και η αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 7 του καταστατικού.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι θα γίνει ι εκλογή νέου Δ.Σ. ενώ αναμένεται  να οριστεί νέος εκπρόσωπος/μέλος Δ.Σ. στην επικείμενη Γ.Σ. της ΕΠΟ στις 29 Ιουνίου (10 π.μ.).

Περισσότερα σε λίγο

Exit mobile version