ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Εντός διοργάνωσης για τη σεζόν 2018-19 ο Παναθηναϊκός

To Δ.Σ των μετόχων της Euroleague παρουσίασε τη λίστα των ομάδων που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση από τη νέα σεζόν. Μέσα και ο Παναθηναϊκός, εν αναμονή της συνάντησης των μετόχων στις 6/7.

Το Δ.Σ των μετόχων της Euroleague πραγματοποίησε συνεδρίαση με θέμα την εμπορική σύνοψη και την ανάλυση των στοιχείων των εσόδων-εξόδων των ομάδων που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση στη σεζόν που πέρασε.

Παράλληλα, γνωστοποιήθηκε η λίστα των ομάδων οι οποίες θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση την αγωνιστική περίοδο 2018-19, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται εντός. Η εν λόγω λίστα αναμένεται να παρουσιαστεί με στόχο την τελική της έγκριση στη συνάντηση των μετόχων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αρχή της συνεδρίασης, ο CEO της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του εκ μέρους της διοργάνωσης στην οικογένεια Γιαννακόπουλου και τον Παναθηναϊκό για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Η λίστα της Euroleague για τη σεζόν 2018-19

Παναθηναϊκός Μπουντούτσνοστ Μπάγερν Μονάχου Ολυμπιακός Μακάμπι Αρμάνι Μιλάνο Ζαλγκίρις ΤΣΣΚΑ Μόσχας Χίμκι Μπαρτσελόνα Μπασκόνια Ρεάλ Μαδρίτης Γκραν Κανάρια Αναντολού Εφές Φενέρμπαχτσε Νταρουσάφακα

Exit mobile version