ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστάτωση για τον Μπεργκ λόγω αντι-ντόπινγκ κοντρόλ!

Προβλήματα για τον Σουηδό πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Αναστάτωση για τον Μπεργκ λόγω αντι-ντόπινγκ κοντρόλ!

Ο Μάρκους Μπεργκ έκανε το λάθος μετά το ματς της Γερμανίας με τη Σουηδία να κάνει πρώτα δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου και στη συνέχεια να πάει για να υποβληθεί σε ντόπινγκ κοντρόλ. Αυτό φαίνεται ότι τον βάζει σε περιπέτειες.

Ο Μάρκους πήγε να κάνει κάποιες δηλώσεις. Συνηθίζεται αυτό προτού κατευθυνθείς στον χώρος για το ντόπινγκ κοντρόλ. Ήμουν μαζί του και ζήτησα από τον αρμόδιο της FIFA που μας ακολουθούσε να του επιτρέψει να μιλήσει στον Τύπο. Τότε εμφανίστηκε ένας ελεγκτής, ο οποίος μας είπε πως δεν εγκρίνει αυτή την πράξη. Υπήρξε μια μικρή αναστάτωση», είπε ο αρχηγός της αποστολής των Σουηδών, Λάσε Ριχτ.

Ο Μπεργκ από την πλευρά του με δήλωσή του στο TV4 έκανε λόγο για παρεξήγηση: “Ήταν κάτι γελοίο, θα δούμε”, τόνισε μεταξύ άλλων.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 38.771 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οπως γράφουν σουηδικά Μέσα, ο ποδοσφαιριστής δε φαίνεται να κινδυνεύει με τιμωρία, καθώς το λάθος ήταν του ελεγκτή της ΦΙΦΑ και όχι του ιδίου. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι μια αναστάτωση έχει προκληθεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.