ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Έκανε… διπλό «ματ» και κοιτάζει μπροστά

Η εβδομάδα των συζητήσεων που έγιναν... ανακοινώσεις και τα επόμενα βήματα στον «πράσινο» σχεδιασμό.

Έκανε... διπλό «ματ» και κοιτάζει μπροστά

Ιδιαίτερη κινητικότητα παρατηρήθηκε την εβδομάδα που διανύουμε στις τάξεις των πρωταθλητών Ελλάδος, οι οποίοι με υπομονή και μεθοδικές κινήσεις κατάφεραν να πετύχουν τον βασικό τους στόχο και να καλωσορίσουν πίσω έναν παίκτη-κλειδί του πρόσφατου παρελθόντος.

Το βράδυ της Δευτέρας (25/6) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε εκ νέου με τον Τσάβι Πασκουάλ, με την πολύωρη συνάντησή τους να οριοθετεί την πορεία του «πράσινου» σχεδιασμού και τα πρώτα αποτελέσματα να είναι άμεσα. Μια ημέρα αργότερα, το βράδυ της Τρίτης (26/6), έγινε γνωστή η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Στεφάν Λάσμε, ο οποίος επιστρέφει στο ΟΑΚΑ έπειτα από τέσσερα χρόνια, με σκοπό να δώσει ποιότητα και εμπειρία στη γραμμή ψηλών.

Λίγες ώρες αργότερα, το μεσημέρι της Τετάρτης, έγιναν γνωστά τα χαρμόσυνα νέα που αφορούσαν τον Νικ Καλάθη, με τον 29χρονο γκαρντ να απαντά θετικά στην ηγεμονική τριετή πρόταση που του έκαναν οι «πράσινοι» (6.5 εκατ. ευρώ οι συνολικές απολαβές) παραμένοντας στο ΟΑΚΑ μέχρι το 2021. Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πετύχει τον Νο1 στόχο του, διατηρώντας τον Καλάθη στις τάξεις του, πραγματοποιώντας επίσης μια μεταγραφή ουσίας.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 44.622 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι παραπάνω κινήσεις άνοιξαν με άκρως θετικό πρόσημο το «πράσινο» καλοκαίρι, ωστόσο υπάρχουν ακόμη ανοιχτά «κουτάκια» προς «τσεκάρισμα» στον σχεδιασμό της ομάδας, τα οποία αφορούν το μέλλον των Κρις Σίνγκλετον και Μάικ Τζέιμς, όπως επίσης και το τι μέλλει γενέσθαι με τον Νίκο Παππά και τον Λούκας Λεκαβίτσιους.

Οι δύο Αμερικανοί έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων από το πάνω ράφι της Ευρώπης, ενώ μένει να φανεί πως θα καταλήξει η υπόθεση του Έλληνα γκαρντ, αλλά και του Λιθουανού… ομοθεσίτη του, ο οποίος περιμένει να μάθει εάν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...