ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η πρώτη «εικόνα» για τα φιλικά του Παναθηναϊκού

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα για τα φιλικά ματς που θα δώσουν οι «πράσινοι» κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους.

Η πρώτη «εικόνα» για τα φιλικά του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του για τη σεζόν που έρχεται στο προπονητικό κέντρο του Τίλμπουργκ της Ολλανδίας, μεταβαίνοντας εκεί στις 16 Ιουλίου, με ημερομηνία επιστροφής την 31η του ίδιου μήνα.

Στο διάστημα της παραμονής τους στην Ολλανδία, οι «πράσινοι» αναμένεται να δώσουν τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις, με τις δύο ομάδες να έχουν γίνει ήδη γνωστές. Πρόκειται για τις Άλκμααρ και Χέρενφεν, οι οποίες θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Δώνη, ενώ οι αντίπαλοι στα υπόλοιπα ματς θα «κλείσουν» στο άμεσο μέλλον.

Πέρα από τα τέσσερα φιλικά στην Ολλανδία, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει άλλες δύο ομάδες κατά τη διάρκεια του Αυγούστου, αφότου επιστρέψει από το Τίλμπουργκ. Το ένα εξ αυτών θα διεξαχθεί πιθανότατα εκτός έδρας, ενώ το άλλο θα γίνει στη Λεωφόρο.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.255 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.