ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Οταν η Θύρα 13 εμπνεύστηκε από τον Μάνο Ελευθερίου (vid)

Μέχρι και σύνθημα για τους φίλους του Παναθηναϊκού έγιναν οι στίχοι του αξέχαστου Μάνου Ελευθερίου που έφυγε σήμερα από την ζωή.

Οταν η Θύρα 13 εμπνεύστηκε από τον Μάνο Ελευθερίου (vid)

Ο Μάνος Ελευθερίου έφυγε το πρωί της Κυριακής από την ζωή αφήνοντας ένα μεγάλο κενό, ωστόσο, οι στίχοι του θα μείνουν για πάντα. Ένας λόγος παραπάνω για τους φίλους του Παναθηναϊκού που εμπνεύστηκαν από τους στίχους του και τους μετέτρεψαν σε ένα από τα πιο όμορφα συνθήματα της «πράσινης» εξέδρας.

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ