ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αχιλλέας Πούγγουρας : Έκανε την πρώτη του προπόνηση

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας έκανε την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Στο Τίλμπουργκ από σήμερα το πρωί ο νεαρός στόπερ.

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας  βρίσκεται από σήμερα το πρωί στο Τίλμπουργκ. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την «πράσινη» φανέλα. Τον νεαρό στόπερ υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου ενώ τον περίμεναν οι Νίκος Νταμπίζας και Δημήτρης Σαραβακος.

Ο Γιώργος Δώνης σύστησε τον Αχιλλέα Πούγγουρα στους νέους του συμπαίκτες. Στη συνέχεια το νέο «πράσινο» απόκτημα  ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης σε χαλαρούς ρυθμούς.

Η προπόνηση των υπολοίπως περιελάμβανε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Το πρόγραμμα διήρκησε για 90 λεπτά και είχε διάφορες ασκήσεις και τρεξίματα. Επιπρόσθετα, η απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού θα πραγματοποιηθεί σε πλαστικό χλοοτάπητα καθώς αυτού του είδους έχει στο γήπεδο της η Ντεν Χααγκ.

Στην προπόνηση αναμένεται να συμμετάσχει και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, που φαίνεται να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Τέλος, αύριο το πρωί αναμένεται να έρθει στο Τιλμπουργκ ο Στράτος Σωπηλης, ο οποίος θα παρακολουθήσει και το φιλικό του Σαββάτου.

Exit mobile version