ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Θα δηλώσουμε έδρα το ΟΑΚΑ ή τη Ριζούπολη»!

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησαν στον Ερασιτέχνη, πως αν δεν υπάρξει συμφωνία θα δηλώσουν ως έδρα το ΟΑΚΑ ή τη Ριζούπολη.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Θα δηλώσουμε έδρα το ΟΑΚΑ ή τη Ριζούπολη»!

Τις τελευταίες μέρες μείζον ζήτημα στις τάξεις του Παναθηναϊκού  αποτελεί η διαφορά που έχει προκύψει ανάμεσα στην ΠΑΕ  Παναθηναϊκός και στον Ερασιτέχνη. Η διαφορά αυτή έγκειται στα χρήματα που οφείλει η ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη για την χρήση της Λεωφόρου.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη πρότειναν σ’ αυτούς της ΠΑΕ να καταβληθεί το μεγαλύτερο ποσό άμεσα και το υπόλοιπο να διαγραφεί. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έδειξε την έντονη δυσαρέσκεια της στον Ερασιτέχνη. Αυτό γίνεται πασιφανές αν ακούσει κανείς την απάντηση των ανθρώπων της ΠΑΕ.  «Θα πάμε να δηλώσουμε για έδρα το ΟΑΚΑ ή την Ριζούπολη» είπαν!

Αξίζει να σημειωθεί από την ΠΑΕ έλεγαν μάλιστα ότι έχει υπάρξει ήδη μία πρώτη επαφή με το ΟΑΚΑ.

Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa»
Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa» 982 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ζήτημα αυτό είναι φλέγον μιας και κρίνονται πολλά σχετικά με το που θα αγωνιστεί ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός τη νέα σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.