ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Παναθηναϊκός: Το «καρέ» της θέσης «5» (Pics/Vids)

Ο Παναθηναϊκός με την μεταγραφή του Παπαγιάννη «έκλεισε» με την θέση του σέντερ και το Panathinaikos24.gr σας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα τέσσερα εκλεκτά πεντάρια του Τσάβι Πασκουάλ.

Παναθηναϊκός: Το «καρέ» της θέσης «5» (Pics/Vids)

Ο Παναθηναϊκός έδωσε αρκετή προσοχή και ενισχύθηκε ιδιαιτέρως στην θέση «5». Ο Δημήτρης Γιαννακοπουλος, αφού ανανέωσε τη συνεργασία του με τον έμπειρο Ίαν Βουγιούκα (ο οποίος μίλησε πριν από λίγες ημέρες στο Panathinaikos24.gr), απέκτησε τους Στεφάν Λάσμε και Γιώργο Παπαγιάννη.

Με τις κινήσεις αυτές οι «πράσινοι» δείχνουν ξεκάθαρα ότι θέλουν να πάρουν περισσότερα πράγματα από τους ψηλούς τους.

Η εμπειρία των Λάσμε, Γκιστ και Βουγιουκα σε συνδυασμό με την όρεξη και τη φιλοδοξία του Γιώργου Παπαγιάννη αναμένεται να δημιουργήσουν έναν εκρηκτικό συνδυασμό κάτω από την ρακέτα.

Το ποδοσφαιρικό bullying Μπακασέτα-Ιωαννίδη στα playoffs και το… 76% συμμετοχής στα γκολ του Παναθηναϊκού!
Το ποδοσφαιρικό bullying Μπακασέτα-Ιωαννίδη στα playoffs και το… 76% συμμετοχής στα γκολ του Παναθηναϊκού! 863 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το Panathinaikos24.gr σας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα «πράσινα» πεντάρια.

Γιώργος Παπαγιάννης: Ο Παναθηναϊκός, το NBA και πάλι…πίσω

Ας αρχίσουμε από τον… μικρότερο ηλικιακά της τετράδας. των σέντερ. Ο νεαρός ψηλός επέστρεψε στον Παναθηναϊκό μετά από δύο χρόνια στο ΝΒΑ με σκοπό να λάβει σταδιακά πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης είναι γεννημένος στις 3 Ιουλίου του 1997 και έχει ύψος 2,18. Ο νεαρός σέντερ έκανε το ντεμπούτο του στις 5 Ιανουαρίου 2012 αγωνιζόμενος απέναντι στον Παναθηναϊκό και έγινε ο νεαρότερος αθλητής που πήρε λεπτά συμμετοχής στην ιστορία της Α1.

Παναθηναϊκός

Το 2013 μετέβη στην Αμερική για να ολοκληρώσει τις βασικές σπουδές του στο λύκειο Westtown School στο West Chester και μάλιστα αγωνίστηκε και στο αντίστοιχο πρωτάθλημα.

Ένα χρόνο αργότερα επέστρεψε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε για δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό κατακτώντας ισάριθμα κύπελλα. Στην πρώτη του θητεία στον Παναθηναϊκό συμμετείχε σε συνολικά 40 αγώνες και πέτυχε 196 πόντους συνολικά.

Το καλοκαίρι του 2016 ο Έλληνας ψηλός έγραψε ιστορία μιας και επιλέχθηκε στη θέση νούμερο 13 του ντραφτ (την υψηλότερη που έχει πάρει ποτέ Έλληνας παίκτης) από τους Φοίνιξ Σανς, όμως έγινε trade και έτσι φόρεσε τη φανέλα των Σακραμέντο Κινγκς.

Παναθηναϊκός

Αρχικά, οιθύνοντες της ομάδας του Σακραμέντο, ήθελαν να επενδύσουν στο πρότζεκτ του νεαρού σέντερ. Με την φανέλα των Κινγκς αγωνίστηκε συνολικά 38 παιχνίδια σημειώνοντας 158 πόντους. Παράλληλα, κατέγραψε συμμετοχές και με την θυγατρική ομάδα των Κινγκς, Reno Bighorns, με την οποία πέτυχε συνολικά 451 πόντους σε 33 αγώνες.

Παναθηναϊκός

Το Φεβρουάριο του 2018 έμεινε ελεύθερος από τους Σακραμέντο Κινγκς και στη συνέχεια (Μάρτιο) αποκτήθηκε από τους Μπλέιζερς, με τους οποίους έπαιξε μονάχα ένα παιχνίδι και πέτυχε 2 πόντους.

Ο Παπαγιάννης γυρίζει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό πιο έμπειρος και με μοναδικό σκοπό να δικαιώσει όλους όσους τον πίστεψαν και να κατακτήσει τα… πάντα.

Τζέιμς Γκιστ: Ο Παναθηναϊκός είναι το… σπίτι του!

Ο Τζέιμς Γκιστ γεννήθηκε στις 26 Οκτωβρίου του 1986 και έχει ύψος 2,02. Όντας στο λύκειο αγωνίστηκε με την ομάδα των Our Lady of Good Counsel. Σε κολεγιακό επίπεδο φόρεσε τη φανέλα του Μάριλαντ από το 2004 έως και το 2008. Στο NCAA αγωνίστηκε 130 φορές και είχε μέσο όρο 10.8 πόντους ανά παιχνίδι. Το καλοκαίρι το 2008 επιλέχθηκε στο νούμερο 57 του Ντραφτ από τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Παναθηναϊκός

Παρά το γεγονός ότι οι Σπερς τον επέλεξαν δεν κατάφερε να… γράψει ούτε μία συμμετοχή με τη φανέλα τους. Από κει και έπειτα άρχισε το ευρωπαϊκό του ταξίδι. Τη σεζόν 2008-2009 αγωνίστηκε ,με την ιταλική Μπιέλα, 39 φορές και τελείωσε τη σεζόν με μέσο όρο 12.5 πόντους ανά παιχνίδι.

Παναθηναϊκός

Η χρονιά που ακολούθησε τον βρήκε στη Ρωσία για λογαριασμό της Λοκομοτίβ Κούμπαν με την οποία μέτρησε 17 συμμετοχές με τον μέσο όρο των πόντων του να αγγίζει το 11.5.

Τελικά δεν στέριωσε ούτε στη Ρωσία με αποτέλεσμα να αποχωρήσει για την Παρτιζάν Βελιγραδίου, όπου αγωνίστηκε και πάλι μόνο για μία σαιζόν κερδίζοντας όμως την Αδριατική Λίγκα και το Πρωτάθλημα Σερβίας. Με την Παρτιζάν έπαιξε τόσο στο σέρβικο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρωλίγκα. Στο πρωτάθλημα είχε 19 συμμετοχές με μέσο όρο 14.6 πόντους ανά παιχνίδι ενώ στην Ευρωλίγκα φόρεσε 14 φορές τη φανέλα της Παρτιζάν με τον μέσο όρο του να κυμαίνεται κοντά 11.5 (11.4 δηλαδή).

Τη σεζόν 2010-2011 πήγε στην Φενέρμπαχτσε όπου και εκεί έπαιξε για μόλις ένα χρόνο. Με τη φανέλα της τουρκικής ομάδας αγωνίστηκε σε 31 παιχνίδια (μ.ο. πόντων 9.1) στο πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα 16 (μ.ο. πόντων 7.4). Στη συνέχεια για λίγους μήνες (2012) αγωνίστηκε στην Μάλαγα μετρώντας συνολικά 23 παιχνίδια και 150 πόντους σε Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα Ισπανίας.

Παναθηναϊκός

Ο Δεκέμβριος του 2012 ήταν ο μήνας που άλλαξε την καριέρα του Αμερικανού μπασκετμπολίστα. Το «τριφύλλι» τον έκανε δικό του ως μέρος ανταλλαγής με τον Άντι Πανκο, που έγινε κάτοικος Ισπανίας.

Στον Παναθηναϊκό έριξε άγκυρα, καθώς αγωνίζεται μέχρι και σήμερα έχοντας κατακτήσει 4 πρωταθλήματα και 5 κύπελλα. Ο Τζέιμς Γκιστ στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει πετύχει 1356 πόντους σε 164 παιχνίδια ενώ στην Ευρωλίγκα μετράει  148 συμμετοχές και 1392 πόντους. Ο Αμερικανός έχει προσφέρει τα μέγιστα στο «τριφύλλι» και ο Παναθηναϊκός απο πλευράς του τον έχει στηρίξει σε δύσκολες στιγμές.

Παναθηναϊκός

Ο στόχος του φέτος δεν είναι άλλος από το να βοηθήσει το «τριφύλλι» να κρατήσει τα… σκήπτρα στην Ελλάδα και να φτάσει σ’ ένα ακόμα φάιναλ -φορ ή ακόμα και σε μία κατάκτηση Ευρωλίγκας.

https://www.youtube.com/watch?v=dkFP2K640tU

Ίαν Βουγιούκας: O «ήρεμος» στρατιώτης του Παναθηναϊκού

Ο ήρεμος στρατιώτης του Παναθηναϊκού γεννήθηκε στις 31 Μαΐου του 1985 στο Έσσεξ. Ο Ίαν Βουγιούκας απο τα 12 του έπαιζε μπάσκετ. Στη συνέχεια έπαιξε ως βασικός στα αντίστοιχα-της ηλικίας του πρωταθλήματα ως βασικός στον Άρη Γλυφάδας, ”μετακόμισε” στον Κρόνο Αγ.Δημητρίου και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ηλυσιακό.

Στα 18 του χρόνια πήρε την απόφαση να δοκιμάσει την τύχη του στην Αμερική και στο κολέγιο του Σεντ Λιούις αφήνοντας τρομερά καλές εντυπώσεις. Στο NCAA αγωνίστηκε για τέσσερα συναπτά έτη «γράφοντας» 110 συμμετοχές και 1046 πόντους.

Παναθηναϊκός

Μετά το τετραετές ταξίδι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ο νεαρός τότε Ίαν υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Ολυμπιακού στις 26 Ιουνίου του 2007. Τη σεζόν εκείνη δόθηκε δανεικός αγωνίστηκε στον ΑΓΟΡ με τον οποίο διένυσε μια εξαιρετική χρονιά (σημείωσε 11,2 πόντους και κέρδισε 6 ριμπάουντ κατά μ.ο.) με αποτέλεσμα να κερδίσει το βραβείο του καλύτερου νέου καλαθοσφαιριστή του πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός

Τη δεύτερη χρονιά του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, αγωνίστηκε στους Πειραιώτες χωρίς όμως να πάρει τις ευκαιρίες που άξιζε. Συγκεκριμένα, στην Ευρωλίγκα έπαιξε μόλις 7 αγώνες και στο ελληνικό πρωτάθλημα 16. Συνολικά έπαιξε σε 23 παιχνίδια και έβαλε 92 πόντους.

Έτσι τον τελευταίο χρόνο του «κόκκινου» συμβολαίου του δόθηκε δανεικός στον Πανελλήνιο με τον οποίο στο ελληνικό πρωτάθλημα συμμετείχε 35 φορές και είχε μέσο όρο 13.5 πόντους. Στο Eurocup από την άλλη «έγραψε» 16 συμμετοχές έχοντας μέσο όρο 13.5 πόντους.

Οι πολύ καλές αυτές εμφανίσεις κέντρισαν το ενδιαφέρον του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και έτσι ο Ίαν έγινε πράσινος. Στις δύο σεζόν που αγωνίστηκε με την ομάδα του Παναθηναϊκού τα πήρε όλα! Συγκεκριμένα το 2011 κατέκτησε την Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα Ελλάδος ενώ το 2012 σήκωσε και το Κύπελλο.

Παναθηναϊκός

Η παρουσία του καθοριστική για τον Παναθηναϊκό. Για την ακρίβεια στην Ευρωλίγκα μέτρησε 45 συμμετοχές και πέτυχε συνολικά 265 πόντους ενώ στο πρωτάθλημα 68 και σημείωσε 571.

Μετά τις πολύ καλές του χρονιές με το «τριφύλλι», συνέχισε την καριέρα του στην Ούνιξ όπου έμεινε εκεί για περίπου δύο χρόνια. Με την ρωσική ομάδα κατέκτησε ένα πρωτάθλημα ενώ έφτασε και στον τελικό του Eurocup. Από πλευράς αριθμών ο Ίαν «έγραψε» 36 συμμετοχές στο Eurocup με τον μέσο όρο του να αγγίζει τους 12 πόντους (11.6). Στο ρωσικό πρωτάθλημα από την άλλη συμμετείχε σε 48 παιχνίδια έχοντας μέσο όρο τους 10 πόντους.

Στα μισά του 2014 ο Έλληνας σέντερ ολοκλήρωσε την θητεία του στην Ούνιξ και για λίγους μήνες αγωνίστηκε στην Γαλατά, με την οποία έπαιξε λίγα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα χωρίς να πετύχει… πολλά.

Έτσι με τη νέα χρονιά και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο του 2015 υπέγραψε με την γερμανική Ουλμ. Στην Ουλμ πραγματοποίησε θετικότατες εμφανίσεις έχοντας σε 18 συμμετοχές 13.2 πόντους μέσο όρο.

Από την 8η Σεπτεμβρίου του 2015 ξεκίνησε να αγωνίζεται για την Ζαλγκίρις Κάουνας με την οποία αναδείχτηκε πρωταθλητής Λιθουανίας το 2016. H συνεργασία του με την λιθουανική ομάδα διήρκεσε μία αγωνιστική περίοδο. Ο ήρεμος «στρατιώτης» συμπλήρωσε 46 συμμετοχές στο πρωτάθλημα 24 στην Ευρωλίγκα και είχε 9.9 και 11.1 μέσο όρο σε πόντους κατ’ αντιστοιχία.

Παναθηναϊκός

Τον Αύγουστο του 2016 λοιπόν πήρε την απόφαση να μεταβεί πάλι στην Ρωσία, αυτή τη φορά όμως για την Λοκομοτίβ Κούμπαν. Με τη ρωσική ομάδα συμπλήρωσε συμμετοχές τόσο στο Eurocup όσο και στο ρωσικό πρωτάθλημα. Στο πρώτο κατέγραψε  18 συμμετοχές με μέσο όρο 8.4 πόντους ενώ στο δεύτερο 31 συμμετοχές  μέσο όρο 10.2.

Παναθηναϊκός

Το καλοκαίρι του 2017 πήρε την απόφαση να γυρίσει στην οικογένεια του, στον Παναθηναϊκό. Με το «τριφύλλι» φέτος κατέκτησε το πρωτάθλημα βοηθώντας στις δύσκολες στιγμές με την εμπειρία του. Ο Παναθηναϊκός  ανανέωσε με τον Ίαν για άλλο έναν χρόνο. Προσωπικό του στοίχημα να επιστρέψει το «τριφύλλι» σε φάιναλ -φορ της Ευρωλίγκας.

https://www.youtube.com/watch?v=lhOkZ4ctU0o

Στεφάν Λάσμε: Το «θηρίο» από την Γκαμπόν

Ο Στεφάν Λάσμε γεννήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 1982 στη Γκαμπόν. Μέχρι τα 14 του ο Λάσμε λάτρευε το ποδόσφαιρο αλλά ο προπονητής του σχολείο τον ενέπνευσε στο να ασχοληθεί με το μπάσκετ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε με τη φανέλα του σχολείου. Μόλις είχε κλείσει τα 18 έπαιξε σε μία ομάδα της Γκαμπόν που ονομαζόταν Capo Libreville.

Το 2003 πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Αμερική, ώστε να δοκιμάσει την τύχη του. Στο να προσαρμοστεί τον βοήθησε ο ξάδερφος του, ο οποίος είχε σπίτι στη Βοστώνη. Το πρώτο κολλέγιο που αγωνίστηκε για ένα χρονο ήταν το Emmanuel College και στη συνέχεια σπούδασε και έπαιξε στο NCAA με τη φανέλα του  Massachusetts Minutemen basketball.

Παναθηναϊκός

Στο κολέγιο της Μασαχουσέτης αγωνίστηκε για 4 χρόνια (NCAA) «γράφοντας» 118 συμμετοχές και πετυχαίνοντας συνολικά 1.010 πόντους.  Οι πολύ καλές του εμφανίσεις σε κολεγιακό επίπεδο κέντρισαν το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του NBA.

Έτσι τον Ιούνιο του 2007, στον δεύτερο γύρο του Ντραφτ, ο Λασμέ επιλέχθηκε από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στο νούμερο 46. Με τη φανέλα των Γουόριος έπαιξε μόλις ένα . Το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν 2007-2008 αγωνίστηκε για τους Λος Άντζελες Ντιφέντερς της D-League, με τους οποίους συμμετείχε σε 27 παιχνίδια και είχε μέσο όρο 14.6 πόντους.

Τον Μάρτιο του 2008 υπέγραψε συμβόλαιο με τους Χιτ, με τους οποίους αγωνίστηκε για 15 αγώνες και είχε μέσο όρο 5.5 πόντους ανά παιχνίδι.  Την επόμενη σεζόν ο Στεφάν Λάσμε πέρασε στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, για πρώτη φορά στην καριέρα του, και αγωνίστηκε στην ομάδα της Παρτιζάν.

Παναθηναϊκός

Με τη σέρβικη ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα, το κύπελλο αλλά και την Αδριατική Λίγκα. Από πλευράς αριθμών στην Ευρωλίγκα κατέγραψε 19 συμμετοχές με μέσο όρο 10.6 πόντους ενώ στις υπόλοιπες διοργανώσεις μέτρησε 15 συμμετοχές με τον μέσο όρο του να κυμαίνεται κοντά στους 11 πόντους.

Το επόμενο βήμα της καριέρας του πραγματοποιήθηκε ένα χρόνο αργότερα, μιας και υπέγραψε με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Με την ομάδα από το Ισραήλ κατέκτησε το πρωτάθλημα (24 συμμ., 8.8 πόντους)  ενώ αγωνίστηκε και στην Ευρωλίγκα (20 συμμ., 6.5 μ.ο. πόντων).

Παναθηναϊκός

Το καλοκαίρι του 2010 ο Γκαμπονέζος αγωνίστηκε με τη φανέλα των Μπόστον Σέλτικς στη Summer League του NBA. Τον Οκτώβριο όμως του ίδιου χρόνου οι Σέλτικς τον έδωσαν στην θυγατρική τους, την Ρεντ Κλος. Με την Ρεντ Κλος αγωνίστηκε στην D-League του NBA ( 10 συμμ., 7 πόντους μ.ο).

Τον Αύγουστο του 2011 επέστρεψε πάλι στην Ευρώπη για λογαριασμό της νεοφώτιστης τότε ισπανικής Ομπραδόιρο, με την οποία αγωνίστηκε για ένα χρόνο ( 34 συμμ./ 10.9 πόντους μ.ο)

Ο επόμενος σταθμός της καριέρας ήταν και αυτός που τον στιγμάτισε πιο πολύ απ’ άλλους και δεν είναι άλλος από τον Παναθηναϊκό. Ο Λάσμε με τον Παναθηναϊκό πήρε 2 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα ενώ οι προσωπικές διακρίσεις έδιναν και… έπαιρναν τόσο σε επίπεδο Ευρωλίγκας όσο και σε επίπεδο ελληνικού πρωταθλήματος. Μαζί με τον Τζέιμς Γκιστ δημιούργησε ένα εκρηκτικό δίδυμο και σε συνδυασμό με την πολύτιμη βοήθεια του τεράστιου Δημήτρη Διαμαντίδη.

https://www.youtube.com/watch?v=gW5UKt4d8qM

Από πλευράς αριθμών ο Λάσμε στην Ευρωλίγκα συμμετείχε σε 56 αγώνες και είχε μέσο όρο 9.5 πόντους ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα φόρεσε 65 φορές την «πράσινη» φανέλα με μέσο 10.4 πόντους.

Παναθηναϊκός

Μετά τον Παναθηναϊκό, τη σεζόν 2014-15 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Αναντολού Εφές με την οποία κέρδισε το κύπελλο Τουρκίας το 2015. Με την τουρκική ομάδα συμμετείχε σε κύπελλο και πρωτάθλημα (36 συμμ./ 9.6 πόντους μ.ο.) και στην Ευρωλίγκα (6.8 πόντους σε 28 παιχνίδια).

Παναθηναϊκός

Τον Ιούλιο του 2015 υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με την Γαλατασαράι, με την οποία κατέκτησε το Γιούροκαπ κάνοντας μια εξαιρετική χρονιά. Την ίδια στιγμή κατέκτησε τον τίτλο του MVP των τελικών της διοργάνωσης και ήταν μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας.

Στις εντός συνόρων διοργανώσεις ο Γκαμπονέζος σέντερ αγωνίστηκε 36 φορές και είχε μέσο όρο 11.6 πόντους. Από την άλλη στο Eurocup, το οποίο και κατέκτησε, «μέτρησε» 24 συμμετοχές με μέσο όρο πόντων 11.2.

Παναθηναϊκός

Στις 29 Αυγούστου του 2016 ο Λάσμε τιμωρήθηκε με απαγόρευση συμμετοχής  για ένα χρόνο λόγω του ότι είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ. Ωστόσο στις αρχές του 2017 ο έμπειρος σέντερ δικαιώθηκε, καθώς η ποινή του έπειτα από έφεση που ασκήθηκε από τον αθλητή, έπαψε να ισχύει.

Στις αρχές του 2017 ο Λάσμε υπέγραψε στους Texas Legends του NBDL. Με την αμερικανική ομάδα είχε 10.4 πόντους, 7.7 ριμπάουντ και 2.5 κοψίματα μέσο όρο στο NBDL.

Παναθηναϊκός

Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Ούνιξ Καζάν πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις και δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Από τη μία στο ρωσικό πρωτάθλημα έπαιξε 28 παιχνίδια έχοντας μέσο όρο 12.6 πόντους και από την άλλη στο Eurocup αγωνίστηκε σε 19 παιχνίδια (14.6 πόντους μ.ο).

Ο Παναθηναϊκός τον έκανε δικό του, ώστε ο Στεφάν να τον βοηθήσει να κρατήσει την κυριαρχία του εντός συνόρων αλλά και να φτάσει σ’ ένα φάιναλ φορ. Παναθηναϊκός και Λάσμε μία σχέση… αγάπης!

Διαβάστε ακόμη: Ιστορικό deal: Εγένετο… ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.