Μπάσκετ

Μια «ανάσα» από τα 4.000 διαρκείας o Παναθηναϊκός

Συνεχίζεται σε ικανοποιητικούς ρυθμούς η διάθεση των διαρκείας, δύο μήνες πριν από την έναρξη της σεζόν.

«Φεύγουν» με γρήγορους ρυθμούς τα διαρκείας στον μπασκετικό Παναθηναϊκό! Μπορεί ο Αύγουστος να λογίζεται ως περίοδος διακοπών, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν πτοεί τους φίλους του «τριφυλλιού» στο να κλείσουν τη θέση τους στο ΟΑΚΑ εν όψει της σεζόν 2018/19.

Μέχρι στιγμής, 3.940 εισιτήρια έχουν βρει κατόχους και είναι θέμα χρόνου στο να «σπάσει» το «φράγμα» των 4.000, κάτι που γεμίζει αισιοδοξία την «πράσινη» ΚΑΕ.

Συνυπολογίζοντας το ότι έχει διατεθεί ο εν λόγω αριθμός καρτών εν μέσω Αυγούστου, κι ενώ απέχουμε δύο «γεμάτους» μήνες από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, στον «εξάστερο» υπάρχει η αίσθηση ότι θα ξεπεραστεί το περσινό ρεκόρ των 7.500 διαρκείας.

Σημεία Πώλησης Εισιτηρίων Διαρκείας:

Εκδοτήρια Γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης στη θύρα 10, 210 – 64 400 10, Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-18:00

Ηλεκτρονικά στο viva.gr Σημεία πώλησης της VIVA Τηλεφωνικά στη γραμμή της VIVA στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό)

Οδηγίες για αγορά καρτών:

Για την αγορά της κάρτας διαρκείας είναι απαραίτητος ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας και το ΑΜΚΑ του κάθε φιλάθλου, καθώς και στοιχεία επικοινωνίας.

Αναλυτικές λεπτομέρειες για τη διάθεση και τις τιμές των εισιτηρίων εδώ

Exit mobile version