ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ρώτησε για Κόλιτς ο Παναθηναϊκός» (vid)

Τον Ελβίρ Κόλιτς έχει βάλει στα «ραντάρ» του ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της βοσνιακής Krupa.

«Ρώτησε για Κόλιτς ο Παναθηναϊκός» (vid)

Παναθηναϊκός για Έλβιρ Κόλιτς;

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της FK Krupa, Ντράσκο Ίλιτς. Ο υψηλόσωμος Βόσνιος φορ (1.91μ.) είναι 23 ετών και έχει ανεβάσει τις… μετοχές του στη χώρα του.

Ο γεννημένος το 1995 στο Βαγιαδολίδ της Ισπανίας, Κόλιτς, έχει σημειώσει 29 γκολ σε 58 συμμετοχές με την Krupa. Οι επιδόσεις του έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον τεσσάρων συλλόγων, μεταξύ αυτών και του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τον πρόεδρο Ίλιτς.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 33.543 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η δήλωση του Ίλιτς για τον Κόλιτς

«Μας προσέγγισαν πριν μερικές μέρες ο Παναθηναϊκός, ο Ερυθρός Αστέρας και η Μπέβερν, ενώ την Κυριακή επικοινώνησε μαζί μας η Ρέιντζερς. Όμως, εμείς δεν βιαζόμαστε. Περιμένουμε να δώσουμε τον παίκτη στη σωστή τιμή. Ήδη, οι φετινές προσφορές είναι υψηλότερες από την αντίστοιχη της Λεχ Πόζναν την προηγούμενη σεζόν».

Ποιος είναι ο Κόλιτς

Στα 23 του έχει «φτιάξει» ήδη το όνομά του στη Βοσνία, όντας αποτελεσματικός με το δεξί του πόδι, ως target man, δηλαδή βαρύ φορ περιοχής. Στην Krupa αγωνίζεται από τον Γενάρη του 2016, προερχόμενος από την Banja Luka.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Λεχ Πόζναν από την Πολωνία τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού, όμως δεν πρόλαβε να αναδειχθεί καθώς τραυματίστηκε. Επέστρεψε πίσω στην Krupa και έχει αρχίσει εξαιρετικά τη σεζόν, σκοράροντας 5 φορές σε 3 ματς

Όσο για τα «θέλω» του; Το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι, αλλά η Krupa, βλέποντας ότι υπάρχει… θόρυβος γύρω από το όνομά του, ψάχνει να τον παραχωρήσει στην καλύτερη δυνατή προσφορά…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.