ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην ΕΡΤ ο Παναθηναϊκός – Σέντρα στις 25/8 στο πρωτάθλημα

Η ΕΡΤ ανέλαβε τα τηλεοπτικά δικαιώματα των επτά «άστεγων» ομάδων. Στις 25 Αυγούστου η σέντρα στη Super League.

Στην ΕΡΤ ο Παναθηναϊκός - Σέντρα στις 25/8 στο πρωτάθλημα

Στην ΕΡΤ θα μεταδίδονται οι εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού για τα επόμενα δύο χρόνια. Στη συνάντηση που είχε ο Γιώργος Βασιλειάδης με τις επτά τηλεοπτικά «άστεγες» ομάδες (συμπεριλαμβανομένου του τριφυλλιού) βρέθηκε εν τέλει η λύση που οδηγεί στην οριστικοποίηση της έναρξης της Super League.

Τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ

Η συμφωνία προβλέπει κλειστό διετές συμβόλαιο με την κρατική τηλεόραση, με δυνατότητα επέκτασης για άλλα τρία χρόνια. Οψιόν που θα αποσαφηνιστεί από τον τρόπο αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος.

Το ετήσιο οικονομικό «πακέτο» για τους επτά φτάνει τα 17 εκατ. ευρώ. Ποσό που θα μοιραστεί σε κάθε σύλλογο ανάλογα με το brand name του.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.841 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον, οι επτά ομάδες καλούνται να βάλουν την υπογραφή τους στο προσύμφωνο, έχοντας προθεσμία μέχρι το πρωί της Πέμπτης. Κάτι που αναμένεται να συμβεί.

Κλήρωση και σέντρα στη Super League

Από τη στιγμή που δόθηκε λύση στο ζήτημα των τηλεοπτικών, κλείδωσε η ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης για το νέο πρωτάθλημα, όπως και εκείνη της πρώτης αγωνιστικής.

Συγκεκριμένα, η κλήρωση θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 9 Αυγούστου, ενώ η πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος ορίστηκε για τις 25 Αυγούστου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.