ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εισιτήρια διαρκείας: 4.026 έκλεισαν θέση, φουλ για τον μεγάλο στόχο

Όλο και περισσότεροι οπαδοί κλείνουν θέση στο ΟΑΚΑ, προμηθευόμενοι τα νέα εισιτήρια διαρκείας του εξάστερου.

«Φεύγουν» με γοργούς ρυθμούς τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2018/19. Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα Αυγούστου, ωστόσο η εποχή και οι συνθήκες δεν αποθαρρύνουν τους οπαδούς του τριφυλλιού.

Ευρωλίγκα: Η βαθμολογία του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί της Ζαλγκίρις (pic)
Ευρωλίγκα: Η βαθμολογία του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί της Ζαλγκίρις (pic) 5.453 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όλο και περισσότερος κόσμος σπεύδει να κλείσει θέση στο ΟΑΚΑ για τη νέα σεζόν, με τη ροή διάθεσης να είναι κάτι παραπάνω ικανοποιητική!

Μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί 4.026 εισιτήρια διαρκείας, αριθμός που προκαλεί αισιοδοξία στους διοικούντες την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Οι ρυθμοί διάθεσης των καρτών φανερώνουν ότι είναι κάτι παραπάνω από εφικτό να ξεπεραστεί το περσινό ρεκόρ (7.500).

Παράλληλα, υπάρχουν πιθανότητες να πιαστεί ο μεγάλος στόχος που έχει τεθεί: να διατεθούν φέτος 10.000 εισιτήρια διαρκείας. Παρακάτω μπορείτε να θυμηθείτε τους τρόπους διάθεσης των νέων καρτών, προκειμένου να κλείσετε θέση στο ΟΑΚΑ.

Εισιτήρια διαρκείας

Εισιτήρια διαρκείας: Σημεία Πώλησης

Εκδοτήρια Γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης στη θύρα 10, Τηλ: 210 – 64 400 10, Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-18:00

Ηλεκτρονικά στο viva.gr Σημεία πώλησης της VIVA Τηλεφωνικά στη γραμμή της VIVA στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό)

Οδηγίες για αγορά

Για την αγορά της κάρτας διαρκείας είναι απαραίτητος ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας και το ΑΜΚΑ του κάθε φιλάθλου, καθώς και στοιχεία επικοινωνίας.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Σούπερ ΠΑΝΑΘΑ «πάτησε» τη Ζαλγκίρις και άλωσε το Κάουνας!
Σούπερ ΠΑΝΑΘΑ «πάτησε» τη Ζαλγκίρις και άλωσε το Κάουνας! 2.645 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close