ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φιλικό με Κ20, πρώτη εικόνα για Παντελάκη

Με εντολή Δώνη το απογευματινό φιλικό με την Κ20, για νέα συμπεράσματα και «τσεκάρισμα» Παντελάκη.

Φιλικό με Κ20, πρώτη εικόνα για Παντελάκη

Προπόνηση και φιλικό με την Κ20 περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού. Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη θα προπονηθούν το πρωί και το απόγευμα θα αντιμετωπίσουν την ομάδα Νέων, έπειτα από εντολή του Έλληνα κόουτς.

Ο Δώνης θα έχει την ευκαιρία να κάνει δοκιμές εν όψει της έναρξης της Super League (σέντρα στις 25 Αυγούστου), βγάζοντας συμπεράσματα λίγες ημέρες πριν από τα πρώτα επίσημα ματς της ομάδας για τη σεζόν 2018-19.

φιλικό

Με Παντελάκη στο φιλικό

Παράλληλα, το τεστ με την Κ20 αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για δοκιμή του Επαμεινώνδα Παντελάκη.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.702 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος ουσιαστικά αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του τριφυλλιού (απομένουν ιατρικά και υπογραφές), αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής για να μπει στο «κλίμα».

Συν τοις άλλοις, στο αποψινό φιλικό θα χρησιμοποιηθούν αρκετοί από τους παίκτες οι οποίοι δεν έλαβαν αρκετό χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα «πράσινα» τεστ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.