ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φορτσάρει για επιθετικό ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός τρέχει για να αποκτήσει επιθετικό και η εβδομάδα που έρχεται θεωρείται κρίσιμη για το θέμα.

Φορτσάρει για επιθετικό ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός τρέχει για να αποκτήσει επιθετικό και η εβδομάδα που έρχεται θεωρείται κρίσιμη για το θέμα.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι σε δυο εβδομάδες αρχίζει το πρωτάθλημα και στο τριφύλλι δεν υπάρχουν και πολλά χρονικά περιθώρια. Είναι δεδομένο ότι οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας μελετούν με προσοχή όλα τα δεδομένα, προκειμένου να καταλήξουν στην καλύτερη λύση για τη μεταγραφή που θεωρητικά θα κάνει τη διαφορά, όμως τα περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν.

Είναι πολύ πιθανό μέσα στην εβδομάδα οι άνθρωποι της ομάδας να έχουν καταλήξει στον εκλεκτό. Οι προτάσεις είναι πολλές με επιθετικούς κυρίως από τη Σκανδιναβία, την κεντρική Ευρώπη και την Ιβηρική Χερσόνησο, κυρίως με τη μορφή δανεισμού.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ό, τι αφορά το θέμα του Γκροσίτσκι, το σενάριο είναι… τρελό! Κι αυτό διότι ο Πολωνός διεθνής άσος αγωνίζεται ως εξτρέμ και φυσικά είναι άνω των 23 (30), γεγονός που κάνει την υπόθεση σχεδόν απίθανη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.