ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: «Ντόμινο» εξελίξεων στη θέση του φορ

Ο Παναθηναϊκός «φορτσάρει»... εις διπλούν για την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης, γεγονός που φέρνει ανακατατάξεις στο ρόστερ.

Παναθηναϊκός: «Ντόμινο» εξελίξεων στη θέση του φορ

Ο Παναθηναϊκός κινείται δυναμικά με στόχο την ισχυροποίηση του στη θέση του φορ. Απομένουν έντεκα ημέρες για την «πράσινη» πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα (25/8 στην Ξάνθη), γεγονός που οδηγεί το τριφύλλι στο να «φορτσάρει» για να ολοκληρώσει δύο μεταγραφές στη γραμμή κρούσης.

Βέργος συν ξένος επιθετικός

Το βράδυ της Δευτέρας έγινε γνωστή η υπόθεση του Νίκου Βέργου, με τον Έλληνα επιθετικό να αποτελεί μια λύση ισχυροποίησης της επιθετικής γραμμής του «τριφυλλιού».

Η υπόθεση του Βέργου προχωρά κανονικά, ωστόσο, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, ο Παναθηναϊκός δεν θα σταματήσει εκεί, έχοντας προτεραιότητα την απόκτηση ξένου επιθετικού. Οι «πράσινοι» αναζητούν -και θα κινηθούν- για το εκλεκτό «9άρι», χρησιμοποιώντας το δικαίωμα της μίας μεταγραφής για παίκτη άνω των 23 ετών.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.644 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παίκτης που θα έρθει για να πάρει φανέλα βασικού και να βοηθήσει ώστε η ομάδα να περάσει μια όσο το δυνατόν πιο… ήσυχη σεζόν σε αγωνιστικό επίπεδο.

Οι μεταγραφές φέρνουν… αποχωρήσεις

Εάν όλα πάνε βάσει σχεδίου για τον Δώνη και κλείσουν θετικά οι υποθέσεις του Βέργου και του ξένου φορ, τότε θα μπει «μπροστά» το πλάνο… αποσυμφόρησης της γραμμής κρούσης.

Στην περίπτωση που προστεθούν άλλοι δύο ποδοσφαιριστές, τότε ο αριθμός των διαθέσιμων στράικερ θα φτάσει στους έξι. Τη δεδομένη στιγμή, στον Παναθηναϊκό υπάρχουν οι Πίσπας, Ρεγκάκος (δοκιμάζεται), Σιφναίος και Σέχου, και όπως γίνεται αντιληπτό, θα χρειαστεί να υπάρξουν αποχωρήσεις για να μειωθεί η… συμφόρηση.

Σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα, οι επικρατέστεροι για αποχώρηση, μέσω παραχώρησής τους ως δανεικοί σε άλλον σύλλογο, είναι οι Σωτήρης Πίσπας και Μαρκ Σιφναίος. Ωστόσο το εν λόγω σενάριο θα προχωρήσει μόνο σε περίπτωση που κλείσουν οριστικά -και θετικά για τον Παναθηναϊκό- τα «μέτωπα» με τον Βέργο και τον ξένο επιθετικό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.