ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βέργος: Τελειώνει η μεταγραφή του – Μένουν τα τυπικά

Ο Νίκος Βέργος... προβάρει τα «πράσινα», καθώς απομένει το τυπικό σκέλος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στο τριφύλλι.

Βέργος: Τελειώνει η μεταγραφή του -  Μένουν τα τυπικά

Ο Νίκος Βέργος βρίσκεται μια «ανάσα» από τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Μια υπόθεση που έγινε γνωστή το βράδυ της Δευτέρας και δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί από μέρα σε μέρα, ίσως και σήμερα.

Ο 22χρονος επιθετικός είχε στα χέρια του αρκετές προτάσεις από την Ελλάδα, όμως η παρέμβαση του Νταμπίζα τον οδηγεί… εκ του ασφαλούς, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στα «χέρια» του Παναθηναϊκού.

Ο Βέργος έρχεται στο Κορωπί για να ενισχύσει την γραμμή κρούσης του «τριφυλλιού», ανοίγοντας ουσιαστικά τον δρόμο για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας στον τομέα της επίθεσης.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.754 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Βέργος και φορ από εξωτερικό

Η διαφαινόμενη μεταγραφή του Βέργου, αποτελεί την… εισαγωγή για την πιο «ηχηρή» κίνηση που αναμένεται να κάνει ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι που διανύουμε και αφορά τον ξένο φορ που θα έρθει για βασικός στους «πράσινους».

Παράλληλα, όπως έχετε ήδη ενημερωθεί, η έλευση του Βέργου σε συνδυασμό με του ξένου φορ θα φέρει… ανακατατάξεις στο «πράσινο» ρόστερ. Συν τοις άλλοις, οι Δώνης – Νταμπίζας εξετάζουν κι άλλες λύσεις για τα «φτερά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...