ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Καμπετσής

Ο Αργύρης Καμπετσής βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης στη χώρα μας για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Καμπετσής

Από το βράδυ της Δευτέρας, ο Αργύρης Καμπετσής θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» τα βρήκαν με τη Ντόρτμουντ για τη μεταγραφή του Έλληνα φορ και πλέον έμενε το τυπικό σκέλος για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στο τριφύλλι.

Ο Καμπετσής έφτασε σήμερα το βράδυ (21/8) στην Αθήνα, με την πτήση του από τη Γερμανία να προσγειώνεται στο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο μετά τις 20:30.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.867 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο 19χρονος επιθετικός ήρθε στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό, τελειώνοντας τις επόμενες ώρες το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του, με τα ιατρικά και την υπογραφή του συμβολαίου του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...