ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Μειώνεται το ρόστερ, ποιοι αποχωρούν

Ο Παναθηναϊκός διευθετεί ορισμένα θέματα στο ρόστερ του. Ποιοι παίκτες αναμένεται να δοθούν δανεικοί ή να αποχωρήσουν.

Παναθηναϊκός: Μειώνεται το ρόστερ, ποιοι αποχωρούν

Ο Παναθηναϊκός έχει ρίξει το «βάρος» στην απόκτηση του βασικού φορ, ωστόσο παράλληλα τρέχει και η διαδικασία «ελάφρυνσης» του ρόστερ.

Οι προσθήκες του Βέργου και του Καμπετσή έχουν αυξήσει τον αριθμό των παικτών που απαρτίζουν το φετινό ρόστερ και έχουν δημιουργήσει… πολυκοσμία στις θέσεις της επίθεσης.

Για τον λόγο αυτόν, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να προχωρήσει σε «μίνι εκκαθαρίσεις» κυρίως όσον αφορά τη θέση του φορ.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.014 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ποιους στοχεύει να παραχωρήσει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός

Αρχικά, δύσκολα θα συνεχίσει στο τριφύλλι η τριάδα των παικτών που βρίσκονται υπό δοκιμή στο Κορωπί. Ο Στέφανος Ρεγκάκος απέρριψε την πρόταση που του έγινε και αφορούσε υπογραφή συμβολαίου και άμεση παραχώρησή του ως δανεικό.

Στο τριφύλλι σχεδιάζουν να κινηθούν αναλόγως και για τους άλλους δύο υπό δοκιμή παίκτες, τους Χαντζάρα και Κέζο, ώστε να φανεί εάν θα δοθούν δανεικοί ή θα αποχωρήσουν.

Τέλος, ο Μαρκ Σιφναίος αναμένεται να δοθεί δανεικός σε άλλον σύλλογο, ενώ ανάλογη ενημέρωση έχει λάβει και ο Πίσπας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.