Ποδόσφαιρο

Νταμπίζας: Η ατάκα για τους παίκτες από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού

Ποιο είναι το μεγαλύτερο πλήγμα για τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο Νταμπίζας.

Ο Νίκος Νταμπίζας μίλησε για το φετινό πλάνο του Παναθηναϊκού, στο περιθώριο της παρουσίασης των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, στο Κορωπί.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας ανέλυσε τα πάντα και μάλιστα απάντησε σε ερώτηση για τον αν τον προβληματίζει το γεγονός ότι η ομάδα απέκτησε τρεις παίκτες, προερχόμενοι από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Όπως τόνισε, ο Νίκος Νταμπίζας, το μεγαλύτερο πλήγμα για το κλαμπ το τελευταίο διάστημα είναι αυτό. Το γεγονός, δηλαδή, ότι οι ακαδημίες της ομάδας έπαθαν ζημιά τα τελευταία έτη.

Αναλυτικά η δήλωση που έκανε για το θέμα ο Νταμπίζας

«Αν είμαστε ρεαλιστές αυτό πρέπει να μας προβληματίσει. Το 2013/14 είχαμε έναν μεγάλο αριθμό παικτών στο ρόστερ από την Ακαδημία. Καλώς η κακώς ο Ολυμπιακός είχε την δυνατότητα λόγω οικονομικού να αποτελέσει την πρώτη προτίμηση κάποιων παιδιών.

Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε συνθήκες για να είναι τα παιδιά εδώ σε 4-5 χρόνια. To μεγαλύτερο πλήγμα που δέχθηκε ο Παναθηναϊκός ήταν το θέμα των εγκαταστάσεων. Σιγά σιγά και με την χρήση της Παιανίας αυτό διορθώνεται».

Exit mobile version