ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νταμπίζας: Η ατάκα για τους παίκτες από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού

Ποιο είναι το μεγαλύτερο πλήγμα για τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο Νταμπίζας.

Νταμπίζας: Η ατάκα για τους παίκτες από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού

Ο Νίκος Νταμπίζας μίλησε για το φετινό πλάνο του Παναθηναϊκού, στο περιθώριο της παρουσίασης των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, στο Κορωπί.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας ανέλυσε τα πάντα και μάλιστα απάντησε σε ερώτηση για τον αν τον προβληματίζει το γεγονός ότι η ομάδα απέκτησε τρεις παίκτες, προερχόμενοι από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Όπως τόνισε, ο Νίκος Νταμπίζας, το μεγαλύτερο πλήγμα για το κλαμπ το τελευταίο διάστημα είναι αυτό. Το γεγονός, δηλαδή, ότι οι ακαδημίες της ομάδας έπαθαν ζημιά τα τελευταία έτη.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.779 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η δήλωση που έκανε για το θέμα ο Νταμπίζας

«Αν είμαστε ρεαλιστές αυτό πρέπει να μας προβληματίσει. Το 2013/14 είχαμε έναν μεγάλο αριθμό παικτών στο ρόστερ από την Ακαδημία. Καλώς η κακώς ο Ολυμπιακός είχε την δυνατότητα λόγω οικονομικού να αποτελέσει την πρώτη προτίμηση κάποιων παιδιών.

Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε συνθήκες για να είναι τα παιδιά εδώ σε 4-5 χρόνια. To μεγαλύτερο πλήγμα που δέχθηκε ο Παναθηναϊκός ήταν το θέμα των εγκαταστάσεων. Σιγά σιγά και με την χρήση της Παιανίας αυτό διορθώνεται».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.