ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξάνθη-Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Δώνη για την ενδεκάδα !

Ξάνθη-Παναθηναϊκός | Ο Γιώργος Δώνης φαίνεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα της αναμέτρησης με την Ξάνθη.

Η αναμέτρηση Ξάνθη-Παναθηναϊκός είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή στις 19:15. Οι πράσινοι την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος καλούνται να περάσουν από την παραδοσιακά δύσκολη έδρα της Ξάνθης.

Στα θετικά της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι ο Γιώργος Δώνης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, όπως όλα δείχνουν, έχει καταλήξει στους «11» εκλεκτούς για την αναμέτρηση αυτή.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του «τριφυλλιού αναμένεται να χρησιμοποιήσει σύστημα 3-4-2-1. Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Σωκράτης Διούδης ενώ την αμυντική τριάδα θα αποτελέσουν οι Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας.

Στα χαφ θα αγωνιστούν λογικά οι Κουρμπέλης και Δώνης, δεξί μπακ-χαφ ο Κουλιμπαλί, αριστερό ο Ινσούα και οι Μπουζούκης-Χατζηγιοβάνης πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Μουνιέ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το μυαλό του Γιώργου Δώνη είναι να μετατοπίσει τον Κουρμπέλη στα στόπερ στη θέση του Πούγγουρα, ο οποίος δεν είναι 100% έτοιμος. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο συμβεί τότε θέση στην ενδεκάδα θα διεκδικήσουν οι Κάτσε-Τζανδάρης.

Exit mobile version