ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: “Υπογράφει την Τρίτη ο Γκροσίτσκι”

Ο Πολωνός δημοσιογράφος που είχε αποκαλύψει το θέμα Γκροσίτσκι, επαναφέρει το θέμα και γράφει ότι ο διεθνής εξτρέμ υπογράφει στον Παναθηναϊκό, καθώς υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές!

Παναθηναϊκός:

Ο Πολωνός δημοσιογράφος που είχε αποκαλύψει το θέμα Γκροσίτσκι, επαναφέρει το θέμα και γράφει ότι ο παίκτης υπογράφει στον Παναθηναϊκό, καθώς υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές!

Βέβαια, όπως σας έχουμε γράψει ξανά αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι ότι πολύ δύσκολα θα κινηθεί η ομάδα για τον διεθνή εξτρέμ, καθώς προτεραιότητα αποτελεί ο βασικός φορ, που τόσο πολύ λείπει και έχει ανάγκη το τριφύλλι.

Ο δημοσιογράφος, πάντως, που έβγαλε το θέμα και είχε γράψει για πρώτη φορά για το ενδιαφέρον, επαναφέρει το θέμα και μάλιστα το προχωράει πολύ, καθώς κάνει λόγο για συμφωνία!

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 35.082 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο λόγος για τον Ματέους Μπόρεκ, ο οποίος, μιλώντας στη τηλεοπτική εκπομπή της πατρίδας του έκανε λόγο για συμφωνία και πρόσθεσε ότι οι υπογραφές θα πέσουν την Τρίτη! Μένει να δούμε αν αυτή η πληροφορία που μετέφερε ο Πολωνός συνάδελφος έχει δόση αλήθεια, μια και όπως τονίσαμε και προηγουμένως ο Παναθηναϊκός ψάχνει για σέντερ φορ και όχι για εξτρέμ, παρά το γεγονός ότι ο Γκροσίτσκι είχε προταθεί στην ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.