ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Προσπάθεια για Σίγκθορσον, στην… αναμονή ο Μακέντα

Από τον Παναθηναϊκό κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να ντύσουν στα πράσινα τον Ισλανδό Κολμπέιν Σίγκθορσον, τη στιγμή που η υπόθεση Μακέντα είναι πάντα ανοικτή.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η απόκτηση επιθετικού στον Παναθηναϊκό. Άλλωστε, τα περιθώρια στενεύουν, καθώς τα μεσάνυχτα της Παρασκευής η προθεσμία για απόκτηση παίκτη μη ελεύθερου λήγει.

Οι «πράσινοι» κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια για να ντύσουν στα πράσινα τον Κολμπέιν Σίγκθορσον. Ο Ισλανδός άσος της Ναντ αρέσει πολύ σε Δώνη και Νταμπίζα και οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν ότι ο 28χρονος μπορεί να κάνει το restart στην καριέρα του, μετά τους τραυματισμούς που τον πήγαν πίσω. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας προσπαθεί να βρει τη φόρμουλα για τον δανεισμό του παίκτη και αναμένονται οι εξελίξεις.

Ο Σίγκθορσον παίρνει πάνω από ένα εκατ. ευρώ στην ομάδα, ποσό που φυσικά δεν μπορεί να καλύψει ο Παναθηναϊκός. Από το αποτέλεσμα των συζητήσεων με τη Ναντ θα ξεκαθαρίσουν όλα. Επί της ουσίας, τα πάντα εξαρτώνται από τη διοίκηση των Γάλλων.

Από εκεί και πέρα, πάντα στη λίστα βρίσκεται ο Μακέντα. Οι «πράσινοι» θα κάνουν την προσπάθειά τους για τον Σίγκθορσον και αν δεν καταφέρουν να φέρουν στην Ελλάδα τον Ισλανδό, θα στραφούν στην περίπτωση του Ιταλού άσου, ο οποίος βρίσκεται μέσα στις επιλογές τους.

Exit mobile version