ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Προσπάθεια για Σίγκθορσον, στην… αναμονή ο Μακέντα

Από τον Παναθηναϊκό κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να ντύσουν στα πράσινα τον Ισλανδό Κολμπέιν Σίγκθορσον, τη στιγμή που η υπόθεση Μακέντα είναι πάντα ανοικτή.

Παναθηναϊκός: Προσπάθεια για Σίγκθορσον, στην... αναμονή ο Μακέντα

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η απόκτηση επιθετικού στον Παναθηναϊκό. Άλλωστε, τα περιθώρια στενεύουν, καθώς τα μεσάνυχτα της Παρασκευής η προθεσμία για απόκτηση παίκτη μη ελεύθερου λήγει.

Οι «πράσινοι» κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια για να ντύσουν στα πράσινα τον Κολμπέιν Σίγκθορσον. Ο Ισλανδός άσος της Ναντ αρέσει πολύ σε Δώνη και Νταμπίζα και οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν ότι ο 28χρονος μπορεί να κάνει το restart στην καριέρα του, μετά τους τραυματισμούς που τον πήγαν πίσω. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας προσπαθεί να βρει τη φόρμουλα για τον δανεισμό του παίκτη και αναμένονται οι εξελίξεις.

Ο Σίγκθορσον παίρνει πάνω από ένα εκατ. ευρώ στην ομάδα, ποσό που φυσικά δεν μπορεί να καλύψει ο Παναθηναϊκός. Από το αποτέλεσμα των συζητήσεων με τη Ναντ θα ξεκαθαρίσουν όλα. Επί της ουσίας, τα πάντα εξαρτώνται από τη διοίκηση των Γάλλων.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.779 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εκεί και πέρα, πάντα στη λίστα βρίσκεται ο Μακέντα. Οι «πράσινοι» θα κάνουν την προσπάθειά τους για τον Σίγκθορσον και αν δεν καταφέρουν να φέρουν στην Ελλάδα τον Ισλανδό, θα στραφούν στην περίπτωση του Ιταλού άσου, ο οποίος βρίσκεται μέσα στις επιλογές τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.