ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φαβορί ο Μακέντα, εξετάζεται ο φάκελος του Σίγκθορσον

Ο Φεντερίκο Μακέντα βρίσκεται σε... αναμονή για την «κλήση» του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να εξετάζουν εξονυχιστικά τον ιατρικό φάκελο του Σίγκθορσον.

Φαβορί ο Μακέντα, υπό εξέταση η περίπτωση Σίγκθορσον για τον Παναθηναϊκό!

Αυτά είναι τα δύο ονόματα που «παίζουν» για τη μεταγραφή του ξένου φορ στο τριφύλλι, με τον Ιταλό Μακέντα να είναι -βάσει των δεδομένων- το φαβορί, αναμένοντας στο… ακουστικό του για την κλήση του Παναθηναϊκού.

Ο Μακέντα, όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM, φαίνεται ότι έχει το προβάδισμα έναντι του Σίγκθορσον για… ιατρικούς λόγους. Στον Παναθηναϊκό εξετάζουν εξονυχιστικά τον ιατρικό φάκελο του Ισλανδού διεθνή, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια από τραυματισμούς.

Σε περίπτωση που ανάψει το «πράσινο φως» για την περίπτωση Σίγκθορσον, τότε ο Ισλανδός θα ανέβει στο Νο1 της λίστας του Παναθηναϊκού, με τον σύλλογο να «τρέχει» τις εξελίξεις ώστε να κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες, καθώς η Παρασκευή είναι η τελευταία ημέρα της διορίας για τις θερινές μεταγραφές.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν εντός της ημέρας, όπου θα παρθεί η οριστική απόφαση σχετικά με τις δύο υπάρχουσες επιλογές. Μένει να φανεί εάν θα ολοκληρωθεί η υπόθεση Μακέντα (που περιμένει απλά ένα… σήμα του Παναθηναϊκού) ή τα φώτα θα στραφούν εν τέλει στον Σίγκθορσον.

Exit mobile version