ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λεκάκος: “Δεν μπαίνω για πρόεδρος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός”

Ο Σταύρος Λεκάκος διαψεύδει πως μπαίνει για πρόεδρος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Λεκάκος:

Ο Σταύρος Λεκάκος διαψεύδει πως μπαίνει για πρόεδρος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο κ. Λεκκάκος είναι Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Πειραιώς Α.Ε και έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος και CEO, καθώς και Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς. Έχει σπουδάσει Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Είναι Πρόεδρος της Piraeus Bank Romania, καθώς και μέλος Δ.Σ. σε αρκετές θυγατρικές εταιρίες της Τράπεζας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Είναι επίσης Αντιπρόεδροςτου Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν και μέλος Δ.Σ. του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.805 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.