ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Από τον Μέστο στον… Μακέντα

Ο Τζιαντομένικο Μέστο «άνοιξε» τον... χορό, με τον Φεντερίκο Μακέντα να ακολουθεί...

Από τον Μέστο στον... Μακέντα

Ο Φεντερίκο Μακέντα αποτελεί από σήμερα παίκτη του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 27χρονου φορ και αύριο το μεσημέρι θα τον παρουσιάσουν ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου στο Κορωπί.

Ο Μακέντα είναι η τελευταία μεταγραφή του τριφυλλιού στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και ο δεύτερος ποδοσφαιριστής από την Ιταλία που θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Από το 1971 μέχρι και τις μέρες μας, από τον Παναθηναϊκό έχει περάσει ένας Ιταλός, με την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για τον Τζιαντομένικο Μέστο, που ήρθε στον Παναθηναϊκό τον Δεκέμβριο του 2015 και αποχώρησε επί Ουζουνίδη.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.301 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μακέντα αναμένεται να αποτελέσει τον δεύτερο Ιταλό ποδοσφαιριστή που θα φορέσει τα πράσινα, καθώς σε επίπεδο τεχνικής ηγεσίας έχουν περάσει δύο συμπατριώτες του από την άκρη του πάγκου του Παναθηναϊκού.

Ο πρώτος ήταν ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι (Φλεβάρης 2005 – Μάιος 2006), με τον Αντρέα Στραματσόνι να ακολουθεί μια δεκαετία αργότερα (Νοέμβριος 2015 – Δεκέμβριος 2016)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.