ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ερασιτέχνης: Βγήκαν τα διαρκείας για τη σεζόν 2018-19

Ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα περίοδο. Οι τιμές και οι τρόποι διάθεσης.

Ερασιτέχνης: Βγήκαν τα διαρκείας για τη σεζόν 2018-19

Με το σύνθημα «Όπου κι αν παίζεις μαζί σου ΠΑΟ», ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2018-19.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη για τα νέα διαρκείας

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2018-19 για τα βασικά ομαδικά αθλήματα.

Ο Σύλλογος ξαναγίνεται… Μεγάλος και καλεί τους «αιώνια πιστούς» να πάρουν θέση στην κερκίδα, να σταθούν δίπλα στη Μάνα του Λόχου και με τη φωνή τους να βοηθήσουν ώστε να επιστρέψει το «τριφύλλι» εκεί που ανήκει: στην κορυφή!

Θέλει να πετάξει τον Παναθηναϊκό έξω από τη Λεωφόρο η ΕΟΚ, «Ή στο “Παύλος Γιαννακόπουλος” ή δεν θα παίξουμε!» η απάντηση του τριφυλλιού
Θέλει να πετάξει τον Παναθηναϊκό έξω από τη Λεωφόρο η ΕΟΚ, «Ή στο “Παύλος Γιαννακόπουλος” ή δεν θα παίξουμε!» η απάντηση του τριφυλλιού 15.074 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η τιμή του εισιτηρίου διαρκείας είναι στα 70 ευρώ.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη θέλει όλους τους Παναθηναϊκούς συσπειρωμένους στο πλευρό της σε αυτό το νέο ξεκίνημα, γι’ αυτό και τους δίνει τη δυνατότητα εγγραφής μέλους και αγοράς εισιτηρίου διαρκείας στην προνομιακή τιμή των 100 ευρώ! Γιατί όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί!

Με αυτό το ποσό οι φίλαθλοι θα μπορούν να κλείσουν θέση σε όλα τα ομαδικά αθλήματα: βόλεϊ ανδρών (κλειστό γυμναστήριο Πανελληνίου Γ.Σ.), βόλεϊ γυναικών (κλειστό γυμναστήριο Χολαργού «Αντώνης Τρίτσης»), μπάσκετ γυναικών (κλειστό γυμναστήριο «Παύλος Γιαννακόπουλος» ) και υδατοσφαίριση ανδρών (κολυμβητήριο Γουδή), ενώ παράλληλα θα γίνουν μέλη του Ερασιτέχνη δυναμώνοντας τον σύλλογο!

Διαδικασία για την προσφορά

Για να επωφεληθείτε της προσφοράς της εγγραφής μέλους και αγοράς εισιτηρίου διαρκείας του Ερασιτέχνη στην προνομιακή τιμή των 100 ευρώ ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία:

Πατήστε ΕΔΩ ώστε να εγγραφείτε ως μέλος στη Μάνα του Λόχου με κόστος 60 ευρώ –> Ακολούθως πατήστε ΕΔΩ για να μπείτε στη φόρμα αγοράς του εισιτηρίου διαρκείας και βάλτε τον κωδικό σας από την εγγραφή μέλους στο σχετικό πεδίο και αγοράστε το επωφελούμενοι της έκπτωσης (κόστος με έκπτωση 40 ευρώ).

Σημεία Πώλησης

*Εκδοτήρια Γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης στη θύρα 10, 210 – 64 400 10, ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-18:00

*Ηλεκτρονικά στο viva.gr και στα σημεία πώλησης VIVA Τηλεφωνικά στη γραμμή της VIVA στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό)

*Για την αγορά της κάρτας διαρκείας είναι απαραίτητος ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας και το ΑΜΚΑ του κάθε φιλάθλου, καθώς και στοιχεία επικοινωνίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.