ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

e-Sports: Μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα για τον Παναθηναϊκό!

Η «πράσινη» ομάδα μπήκε με το δεξί στο τουρνουά EU-Masters του League of Legends

e-Sports: Μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα για τον Παναθηναϊκό!

Νέα επιτυχία για τα e-Sports του Παναθηναϊκού, καθώς πριν από λίγο, η ομάδα του τριφυλλιού στο League of Legends μπήκε με το «δεξί» στο τουρνουά EU-Masters, επικρατώντας της πολωνικής ομάδας Szata Maga.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδος έγιναν η πρώτη ομάδα από τη χώρα μας που σημειώνει νίκη στο εν λόγω τουρνουά. Οι «πράσινοι» συμμετέχουν στον τρίτο όμιλο της διοργάνωσης, μαζί με τους Mad Lions από την Ισπανία, την Team Atlantis από τη Σκανδιναβία, και τη Szata Maga από την Πολωνία.

Στη δεύτερη αγωνιστική,  η οποία έχει οριστεί για το βράδυ της Τετάρτης, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Team Atlantis.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου
Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου 104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.