ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παππάς: « Δείξαμε καλά στοιχεία»

Ο Νίκος Παππάς σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι ο Παναθηναϊκός έδειξε καλά στοιχεία στην φιλική αναμέτρηση με την Ούνιξ.

Παππάς: « Δείξαμε καλά στοιχεία»

Ο άμεσος συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ, Νίκος Παππάς, δήλωσε σχετικά:

«Ήταν ένα παιχνίδι με κάποιες ιδιαιτερότητες. Από τη μία πλευρά είχαμε την επιστροφή των διεθνών, τους οποίους έπρεπε μέσα από μία προπόνηση να τους εντάξουμε πάλι στο κλίμα και στα συστήματα της ομάδας. Από την άλλη, είχαμε τη διαχείριση που θέλαμε να κάνουμε με τους παίκτες που είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο τουρνουά της Κύπρου. Προσπαθήσαμε να συνδυάσουμε αυτά τα δύο. Παρουσιάσαμε κάποια θετικά και κάποια αρνητικά στοιχεία τα οποία πιστεύουμε, όμως, ότι θα μας βοηθήσουν για τη δύσκολη συνέχεια και εν όψει των επίσημων αγώνων, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι σε αυτούς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...