ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

e-Sports: Μεγάλη νίκη και πρόκριση για το τριφύλλι!

Νέα μεγάλη επιτυχία για το τμήμα e-Sports του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να παίρνουν πρόκριση για την επόμενη φάση του EU-Masters.

e-Sports: Μεγάλη νίκη και πρόκριση για το τριφύλλι!

e-Sports: Νέα μεγάλη επιτυχία για την ομάδα League of Legends του Παναθηναϊκού που πήρε την πρόκριση για τη φάση των 8 του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος EU-Masters.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν πριν από λίγο των Mad Lions, ομάδα η οποία είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τουρνουά και κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στα νοκ-άουτ ως πρώτοι στον τρίτο όμιλο της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Παναθηναϊκού στο League of Legends πήρε την πρωτιά με ρεκόρ 2-1 και παρά τη χθεσινή ήττα από την Team Atlantis, η οποία μείωσε αισθητά τις ελπίδες για περαιτέρω πορεία, το σημερινό αποτέλεσμα αντέστρεψε τα πράγματα, με αποτέλεσμα να έρθει η πρόκριση.

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 106 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η βαθμολογία του ομίλου

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.