ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κρίνεται του Κάτσε – Πολύς κόσμος στο ΟΑΚΑ

Ο Γιώργος Δώνης θα περιμένει να δει σήμερα την κατάσταση του Έργκους Κάτσε ενόψει του παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό – Πρασινίζει το ΟΑΚΑ από τον κόσμο.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού έχει μπει στην τελική ευθεία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ. Ένα παιχνίδι εξαιρετικά σημαντικό για την ομάδα του Γιώργου Δώνη η οποία μετράει ένα 3Χ3 στο πρωτάθλημα και θέλει, φυσικά, να συνεχίσει νικηφόρα.

Ο Ελληνας τεχνικός θα μάθει σήμερα αν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Έργκους Κάτσε. Ο μέσος του «τριφυλλιού» αναμένεται να προπονηθεί κανονικά, αλλά έχει χάσει αρκετές προπονήσεις, συνεπώς πολύ δύσκολα θα τον δούμε βασικό.

Ο Αργύρης Καμπετσής έχει ξεπεράσει πλήρως την ασθένεια του και όχι μόνο θα είναι στην αποστολή, αλλά το πιθανότερο θα βρίσκεται και στην ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα, επιστρέφει ο Χρήστος Δώνης, που διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα, ενώ ο Μακέντα θα είναι για πρώτη φορά στην αποστολή.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο αναμένεται πολύς κόσμος. Δεν αποκλείεται στην Καλογρέζα να βρεθούν πάνω από 20.000 οπαδοί. Θυμίζουμε ότι η ΠΑΕ έχει κάνει γνωστό ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, συνιστάται η ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου, στην οποία, μάλιστα, υπάρχει έκπτωση 2 ευρώ.

Exit mobile version