ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Βόλεϊ: Φιλικά τεστ στην Κύπρο για τα «φίνα κορίτσια»

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού τεστάρει τις δυνατότητές της το Διεθνές Τουρνούα της Κύπρου. Πρεμιέρα σήμερα με Ολυμπιάδα.

Βόλεϊ: Φιλικά τεστ στην Κύπρο για τα «φίνα κορίτσια»

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού συμμετέχει στο Διεθνές Τουρνουά της Κύπρου, το οποίο διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Ανόρθωσης, σε συνεργασία με την Ολυμπιάδα Νεαπόλεως και υπό την αιγίδα του KOA και της ΚΟΠΕ.

Οι «πράσινες» κάνουν σήμερα πρεμιέρα αντιμετωπίζοντας την Ολυμπιάδα Νεαπόλεως, με τα παιχνίδια κόντρα σε Ανόρθωση (Παρασκευή) και Χάιφα (Σάββατο) να ακολουθούν.

Το πρόγραμμα του τουρνουά

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου:

18:30: Ολυμπιάδα Νεαπόλεως – Παναθηναϊκός

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 108 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

20:30: Ανόρθωση – Μακάμπι Χάϊφα

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου:

18:30: Ολυμπιάδα Νεαπόλεως – Μακάμπι Χάϊφα

20:30: Ανόρθωση – Παναθηναϊκός

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου:

11:00 Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάϊφα

13:00: Ολυμπιάδα Νεαπόλεως – Ανόρθωση

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.