ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κωνστάντος: Η συνάντηση με Πιτ – Γκραντ και το πόστο του στον Παναθηναϊκό

Ο Κώστας Κωνστάντος είναι έτοιμος να αναλάβει σημαντικό πόστο στον Παναθηναϊκό - Η συνάντησή του με Γκραντ και Πιτ και τα καθήκοντά του στο τριφύλλι.

Κωνστάντος: Η συνάντηση με Πιτ - Γκραντ και το πόστο του στον Παναθηναϊκό

Μόνο τα τυπικά απομένουν, προκειμένου ο Κώστας Κωνστάντος να αποτελέσει μέλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι “πράσινοι” βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις μαζί του και οι δυο πλευρές βρίσκονται στην τελική ευθεία για τη συμφωνία και την ανακοίνωση.

Ποιος είναι, όμως, ο ρόλος που θα έχει στο “τριφύλλι” ο Κωνστάντος; Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να αναλάβει κάποιο διοικητικό πόστο στην ομάδα. Αντιθέτως, θα βρίσκεται ανάμεσα σε διοίκηση και ποδοσφαιρικό τμήμα. Επί της ουσίας θα είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στον Αβρααμ Γκραντ, ο οποίος θα έχει τον ρόλο του επικεφαλής στο κλαμπ, και το ποδοσφαιρικό τμήμα. Πρόκειται, φυσικά, για ένα πολύ σημαντικό και υπεύθυνο πόστο, με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας και τον διαχωρισμό αρμοδιοτήτων.

Οι πληροφορίες του panathinaikos24.gr αναφέρουν ότι οι επαφές του Παναθηναϊκού με τον Κωνστάντο- ο οποίος έχει άριστες σχέσεις με Νταμπίζα και Δώνη από την εποχή που ήταν στενός συνεργάτης του Κώστα Πηλαδάκη στην ΑΕΛ-  άρχισαν πριν από περίπου 1,5 μήνα. Μάλιστα, ο ίδιος είχε συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο μαζί με τον Πιτ Πιεμπομγκσάντ και τον Αβρααμ Γκραντ, συζητώντας για όλα τα θέματα που θα απασχολήσουν το τριφύλλι. Ο Πιτ, από την πλευρά του, μίλησε τηλεφωνικά με τον πατέρα του, Παϊρότζ, τον ενημέρωσε για τα αποτελέσματα των συζητήσεων και το θέμα προχώρησε.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 34.539 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Κωστάντος έχει μιλήσει και με τον Γιάννη Αλαφούζο και όπως αναφέραμε παραπάνω απομένουν μόνο τα τυπικά για την πρόσληψή του. Είναι έτοιμος να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στον Παναθηναϊκό και αποτελεί το πρώτο “νέο” όνομα που γίνεται γνωστό για τη στελέχωση της ΠΑΕ την “επόμενη μέρα”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.