ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: «Ψάχνει» νέα δυνατή συμφωνία με εταιρεία ένδυσης!

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει ήδη σε κύκλο επαφών με εταιρείες ένδυσης ενόψει της νέας σεζόν και της ολοκλήρωσης της συνεργασίας με τη Nike.

Ο Παναθηναϊκός της σεζόν 2018/19 αποτελεί ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρότζεκτ, καθώς μέχρι τώρα, η νεανική ομάδα του Γιώργου Δώνη έχει καταφέρει να στρέψει πάνω της τα βλέμματα με την πορεία της στο πρωτάθλημα.

Το γεγονός αυτό έχει κατορθώσει να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών εταιρειών ένδυσης από το εξωτερικό, οι οποίες επεξεργάζονται το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, οι «πράσινοι» έχουν ήδη μπει σε διαδικασία επαφών με τις εταιρείες που θα ήθελαν να αναλάβουν την αθλητική και επίσημη ένδυση της ομάδας από τη νέα σεζόν, καθώς το συμβόλαιο με τη Nike λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Στόχος του συλλόγου είναι να βρει το κατάλληλο deal με πολλαπλά οφέλη και φυσικά, το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος.

Οι ενδιαφερόμενοι καλύπτουν όλο το φάσμα της αγοράς, από εταιρείες-κολοσσούς, μέχρι ανερχόμενες δυνάμεις του χώρου, που επιθυμούν μέσω της συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό να δυναμώσουν την υπόστασή τους στον τομέα τους.

Exit mobile version